2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 99 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دردش اندازه درد چیه؟😭😭

دردش برا همه فرق داره..برا یکی کمه برا یکی زیاده.دردش برا من مثل این که از کمرم تیر خورده بودم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

دیگ سزارین هم عوارض خودشو داره من دوبار سز شدم امروز نیم ساعت دوتابچه هاموبردم حمام ارزوی مرگ کردم انقد کمردردم شدید بود همون نخاع که بی حسم کردن اصلا افتضاح

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
اینم سیاست خانوم دکتر های گوهیه ک تو بیمارستان ها کار میکنن و مثل سگ پاچه میگیرن ک هی طبیعی رو تعریف ...

مودب باش بي تربيت!!خدا لعنت كنه هر چي زن مثل شماست!!!شما نسل همون زنايي هستين كه بايد بهتون گفت ضعيفه و هر روز يه دور با كمربند كبودتون كردو ٣تا هوو بالاسرتون اورد!!اميدوارم تو زندگيت به چنان دردي دچار بشي كه گره از كارت فقط يه دكتر زن بتونه باز كنه!معني گوه خود تويي!

اولین بچه و پسره

عزیزم من زایمان قبلیم درد داشتم خیلی کم به رو خودم نیاوردم گفتم اخه این درد نیست که بعد یهو خ. نریزی داشتم رفتم بیمارستان گفت 5سانت باز😑خلاصه 2ساعت بود مل زایمانم و سختیش نیم ساعت اخر بود بچه ام هم درشت بود ماشاالله نزدیک4کیلو بود 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
عزيزم ببين من تو بارداري پياده روي طبق نظر دكتر داشتم، موقع دردا دمنوش تخم شويد و شنبليله و رازيانه ...

اگه خودمون بگیم برش نده برش نمیدن؟واینکه اگه برش ندن واژن ب جای اولش برمیگرده خاهشا ج بده🙏

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

عزیزم دردش افتضاحه،،،یه درد خیییلی شدید ،،،،،

من موقع درد آرزوی مرگ میکردم،که راحت شم از درد،

یه دردی که مونده بودم توش چیکارکنم با این همه درد،،،، نه تموم میشد نه کم میشد ،،،،،

چهارسانت باز شده بودم ،،،خداروشکر سزارین شدم،،،وقتی که آمپول بی حسی رو زد،،،دردام کلا رفت،،یه نفس راحت کشیدم

اینم سیاست خانوم دکتر های گوهیه ک تو بیمارستان ها کار میکنن و مثل سگ پاچه میگیرن ک هی طبیعی رو تعریف ...

تمام علم پزشکی رو میبرید زیر سوال؟ توی اقوام ما دو تا خانم هستن که هردو دچار افتادگی رحم شدن ، سزارین هم بودن اتفاقا ، انقدر یقینی و محکم و البته با بی احترامی نظرتون رو نگید ، میلیون ها خانم طبیعی زایمان کردن و میلیون ها خانم سزارین و توی هر دو قشر افتادگی رحم هست ، ممکنه هر دلیلی داشته باشه ولی قطعا تنها دلیلش زایمان طبیعی نیست.

سلام😊 

ماما ام و برای طرز فکرتون متاسفم عزیزم

شما نمیخواد نظر بدی توی تاپیکها

برو روی ادبت وقت بذار

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
چرا سخت هست اما نه سختی ک طاقت فرسا باشه من دخترم ۴و۴۰۰ وزنش بود ۷عصر دردم شروع شد ۶ونیم صبح زایما ...

😂😂😂

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍