2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 99 پست

کلا روند زایمان برای هرکسی متفاوته من سه ساعت اول فقطط زیردلم درد میکرد

بعدش کم کم درد توی کمرم میپیچید و اخراش جوری شده بود انگار نمیدونستم دقیقا کجام درد میکنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نظرات متفاوته، مصیبت های طبیعی از سن یائسگی ب بالا خودشو نشون میده متاسفانه اون موقع هم برای درمان خ ...

مادربزرگ من یازده تا بچه طبیعی اورده مشکلی نداره الان🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس ینی زیادم سخت نیس

چرا سخت هست اما نه سختی ک طاقت فرسا باشه

من دخترم ۴و۴۰۰ وزنش بود

۷عصر دردم شروع شد ۶ونیم صبح زایمان کردم

باز با همه اینا میگم زایمان طبیعی شیرین ترین و قشنگ ترین نوع زایمانه مخصوصا لحظه ای که بچه رو درمیارن و میزارن روی سینه ات انگار ادم به تمام خواسته هاش و ارزو هاش میرسه عاااالیه اون حس😍

ولی سزارین نه دیگه یه بچه میارن میگن بیا مال توئه😑

خلاصه كه استارتر عزيز

اولين حاملگيت رو قدر بدون

درد هم هرچي باشه ميدوني كه ي شاهزاده كوچولو رو ميگيري تو بغلت پس باخيال راحت به بارداري ادامه بده

توروخدا واسه منم خيلي دعا كن تو اين روزهاي حاملگيت

سر زايمان هم اگه يادت موند واسم دعاكن

انشالله كه با قدم خبر به زندگيت بياد اين ني ني كوچولو دوست داشتني

اونجور نمیتونم ک خودم بگم میرم سزارین یعاامه پول هم میخاد

گلم طبیعی اصلا ب درد نمیخوره ، باور کن ، از یکی دوتا زن های ۲۰ ۳۰ سال پیش بپرسی بهت اطلاعات میدن

خیلی عذر میخوام خیلییی دکتر دستش رو تا آرنج داخل واژن میکنه تا ببینه اوضاع لگن و.... چ جوریه؟

این ی نمونش 

موقع زایمان ب غیر از دردش هزار جور کثافت کاری داره، بی اختیاری ادرار و مدفوع و....😖😖😖😖😖

حالا بدبختی های بعدش بماند

ب نظر من پول پس انداز کن بعد برو سزارین

گلم طبیعی اصلا ب درد نمیخوره ، باور کن ، از یکی دوتا زن های ۲۰ ۳۰ سال پیش بپرسی بهت اطلاعات میدن خی ...

من جاريم تمام اينا رو با آب و تاب بيشتر برام تعريف كرد كه نرم ولي من تصميمم طبيعي بود و از اين اتفاقاي ماورايي كه در مورد طبيعي ميگنم هيچي نبود

اينكه اونجا مدفوع ميكني زشته و ...

نظرات متفاوته، مصیبت های طبیعی از سن یائسگی ب بالا خودشو نشون میده متاسفانه اون موقع هم برای درمان خ ...

وای کمی مطالعه کنید اگر این حرف درست بود سزارین رو اجباری میکردن نه طبیعی رو 

مطمئنی عزیز؟ شاید ب شما چیزی نمیگه  ب هر حال نظرات متفاوته والا من هرکی رو دیدم افتادگی رحم م ...

اره عزیزم مطمئنم

افتادگی مثانه هم از عوارض بارداریه عزیزم نه زایمان کسانی که ماهیچه های ضعیف یا جنین باوزن بالا دارن توی بارداری دچار این مشکل میشن