2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی افتضاح  باز سزارین بهتره ،یعنی خوبه یا بیهوشی یا بیحسی میزنن همین  شما ک انقدررررر ...

کاملا مخالفم بهترین زایمان طبیعیه من ساعت ۶ ونیم بچم دنیا اومد ۸دخترمو راه میبردم تو سالن و کلا دردام یادم رفته بود

من هم ٢سال پيش اين سوال رو از خيلي ها داشتم

زايمان من با پاره شدن كيسه آب بود

٧صبح پاره شد ٥:١٧دقيقه بچم تو بغلم بود

واااااي خدا چه حس شيريني بود

دردرت ميگن بستگي داره دختر باشه يا پسر 

من پسردارشدم و دردم دور كمر و دلم بود

دختر رو هنوز تجربه نكردم

ولي از دوران حاملگي نهايت لذت رو ببرين مخصوصا اولين بچه

دلت و کمرت درد میکنه

بعضی زنا زایمان راحت دارن کمتر درد میکشن

من سر دومی 22ساعت درد کشیدم به دکتر گفتم بیا منو خفه کن بچم درشت  بود

ولی نگران نباش شاید مال تو بهتر بود

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
کاملا مخالفم بهترین زایمان طبیعیه من ساعت ۶ ونیم بچم دنیا اومد ۸دخترمو راه میبردم تو سالن و کلا دردا ...

نظرات متفاوته، مصیبت های طبیعی از سن یائسگی ب بالا خودشو نشون میده متاسفانه اون موقع هم برای درمان خیلی دیره

عزيزم ببين من تو بارداري پياده روي طبق نظر دكتر داشتم، موقع دردا دمنوش تخم شويد و شنبليله و رازيانه خوردم، اصلن دردم خييييلي كم بود تا زماني كه سه دقيقه يه بار شد تو خونه، كلا با شك رفتم بيمارستان گفتن سه سانت بازه، بعدشم كيسه آب رو كه تركوندن دردا بيشتر شد ولي نه اونقد كه نتونم تحمل كنم ولي از تكنيك تنفس استفاده ميكردم، يه بار گفتم اين دردا كه زياد نيست از تكنيك تنفس استفاده نكنم كه درد كه اومد عرض سه ثانيه نظرم عوض شد و دوباره استفاده كردم و قابل تحمل شد.

مجموعا نيم ساعت طول كشيد تا فول شم ولي خود زايمانم ١/٥ طول كشيد چون دخترم بزرگ بود و من به مامام گفته بودم برش نده تا اينكه خودش برش خورد و ديگه ماما مجبور شد برش بده