2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 99 پست
عزیزم یه دو سه ساعت درد کشیدم ،،،،،، دکتر اومد نگاه کرد گفت بچه وزنش زیاده ،،باید سزارین شه،،، ...

همون سزارین بی حسی را میگم توضیح بده. چطوری بود.بعدش کمر درد نداشتی؟ بچه که به دنیا اومد دیدیش همونموقع 😍؟ الان راحتی؟ چند وقت گذشته از زایمانت. ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا چه فرقی داره. تو هر دوتاشم بچه میارن میدن میگن مال ت عه.

نه طبیعی میبینی چجوری بیرون میاد همون لحظه میزارن روی سینه ات ولی سزارین تا بهوش نیای ک نمیبینی با بی حسی ام اینقد بی حسو حالی ک بازم لذت اون لحظه رو نداری

نه طبیعی میبینی چجوری بیرون میاد همون لحظه میزارن روی سینه ات ولی سزارین تا بهوش نیای ک نمیبینی با ب ...

خب تو طبیعی هم انقد درد داری که نمیفهمی چی به چیه. تاز اونجارو هم برش میدن انگار😨

همون سزارین بی حسی را میگم توضیح بده. چطوری بود.بعدش کمر درد نداشتی؟ بچه که به دنیا اومد دیدیش همونم ...

بله سزارین خدارو شکر برای من عاااااالی بود ،،،،به هیچ وجه کمر درد ندارم،،اصلا اذیت نشدم ،،،خیلی زود دو روز بعد سرپا شدم

،،،امپول بی حسی که که زد کمرم اصلا درد نداشت

بله کامل دیدم موقع دنیا اومدن دخترم ،،،،  

البته یه کوچولو خب ترسناک بود اولاش،،،،استرس داشتم یه کم

تنها چیزی که اذیتم کرد تو اتاق عمل ،بهم دیر گفتن که سرت رو تکون نده و‌گرنه سردرد میگیری بخاطر آمپول بی حسی ،،،

من سمت چپ رو نگاه کردم بیشتر ،،،یه کم سرم و گردن چپم اونجا سنگین شد و درد گرفت ،،،،وبی نه زیاد 

در کل عالی بود

زایمان دست خود شخصه اگ پیاده روی داشته باشید تحرک ورزش باعث میشه لگن اماده بشه زایمان راحت هم طبیعی عوارض داره هم سزارین اونم برا همه نه البته من دوتا جاریم سز شدن من طبیعی دوتا بچه اوردم اولی وزن چهار خیلی اذیت شدم ولی مشکلی پیش نیومد بخدا عقط پنج روز خوابیدم چون بخیه زیاد داشتم وعموم جراح بود اجازه سزارین نداد گفت ایشون مادرش یه زن قد کوتاه لاعره نه شکم بدون دکتر تو خونه زاییده بچها وزن بالای چهار 😑پسر دومم راحت بود خیلی اصلا دردی نداشتم شاید فقط یک ربع که داخل اتاق زایمان بودم درد کشیدم که بچم دنیا اومد وزن 3750فعلا هم سومی پسر ناخواسته باردار شدم وبیست وسوم زایمانمه ودر صمین من زایمانام بدون درده پسر اول بیست روز دیر دنیا اومد اولی ده روز اخر هم بستری شدم وبا امپول فشار زایمان کردم برا دومی دکترم گفت زعفرون وگل گاو زبون بخورم رحمم گفت خیلیییی سفته بعد ده روز گفت رحمت نرم شده خیلی که خودم گفتم دیگ اومدم بستری بشم که گفت باشه وبستریم کرد چون وزن بچم بالا میرفت 

من مامایی میخونم مامانم و خاهرم هم پزشک زنان هستن براتون واقعا متاسفم

نظر شخصیم رو طبق جامعه ای ک تو اون داریم زندگی میکنیم گفتم

با خواهر مادر شما چیکار دارم؟

چرا قبول نمیکنید اخلاق های دکترهای مرد بسیار بهتر از دکتر های زن هست 

ب عینه تو بیمارستان ها دیدم

قصد توهین ب کسی رو ندارم

تمام

ریپلای نکن چون جواب نمیدم

گلم بجای تاسف واسه بعضی از خانوم های سایت متاسف باش ک انقدر فمینیست هستند 

حرفام براشون مثل آتیشه

خودشون از کمر مرد اومدن ولی قبولشون ندارن

زایمان دست خود شخصه اگ پیاده روی داشته باشید تحرک ورزش باعث میشه لگن اماده بشه زایمان راحت هم طبیعی ...

دوتا جاریمم که سز شدن یکی همش میناله از کمردرد دومی هم دوبار عمل شد از شانسش تو شکمش باند جاگداشته بودن تا دم مرگ رفت چهار سال پیش نزدیک دوازده میلیون خرجش شد 

دیگ سزارین هم عوارض خودشو داره من دوبار سز شدم امروز نیم ساعت دوتابچه هاموبردم حمام ارزوی مرگ کردم ا ...

عزیزم بنظرت اگه سزارینت با بیهوشی بود نه بی حسی کمر... بازم اینجوری الان درد کمر و اذیت داشتی؟ 

عزیزم من زایمان قبلیم درد داشتم خیلی کم به رو خودم نیاوردم گفتم اخه این درد نیست که بعد یهو خ. نریزی ...

4 کیلو طبیعی به دنیا آوردی؟ خیلی اذیت شدی؟ 

آخه دکتر من میگه بچت درشته فکر نمی‌کنم بتونی طبیعی زایمان کنی بهتره سزارین کنی 

4 کیلو طبیعی به دنیا آوردی؟ خیلی اذیت شدی؟  آخه دکتر من میگه بچت درشته فکر نمی‌کنم بتونی طبیعی ...

بله گلم خیلی زایمانم راحت تر از چیزی بود که فکرشو کردم خداروشکر

بخیه خوردم ولی خب در کل خوب بود همش 2ساعت بود

بالای 4200میگن سزارین 

من خیلیا دیدم 5کیلو هم طبیعی بدنیااوردن

گول پزشکارو زیاد نخور اونا اکثرا مانورشون روی سزارینه دنبال بهونه ان

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200