2777
2789
عنوان

بارداری😍

234 بازدید | 28 پست

سلام میشه بیاین بگین تو سه ماه اول چه چیزایی رو بخوریم چه چیزایی رو نخوریم؟مثلا من شنیدم کنجد به خاطر کلسیمش خیلی خوبه بخوریم ولی الان تو نی نی سایت خیلیا نوشتن نخورین

خدایا همه رو به ارزوشون برسون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب پرتقال بگير بخور خيلي خوبه منم ميخورم 

شير روزي يك ليوان يا يكي استكان بخور با عسل

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

همه چی‌بخور جز‌فست فود ومواد کنسروی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اب پرتقال بگير بخور خيلي خوبه منم ميخورم  شير روزي يك ليوان يا يكي استكان بخور با عسل

اره شیر و ماست هر روز میخورم.ولی شنیدم عسل سه ماه اول خوب نیست🤔

خدایا همه رو به ارزوشون برسون🙏

گردو بادوم خرما مویز کنجد زیتون عالی هستن

خوراوکی هایی مثل کندر و مویز که میگن بیش فعال میکنه اگه ۳ ماه آخر مصرف بشه تاثیر میزاره قبل ۶ ماهگی بیش فعال نمیکنه فقط باهوش میکنه

لب بچه ۱ ماهگی و کام بچه دو ماهگی کامل تشکیل میشه خوراکی هایی که ریسک لب شکری رو بالا میبره از دو ماهگی به بعد هیچ مشکلی به وجود نمیاره

گرمی خوردن هیچ ربطی به زردی نوزاد نداره زردی فقط به خاطر تداخل گدوه خونی پدر و مادر به وجود میاد

از ۴ ماهگی به بعد خوابیدن به پهلوی چپ توصیه میشه

نوع خوابیدن هم ربطی به پیچیدن بند ناف جنین نداره

دیگه بیش تر از این به ذهنم نیومد😁

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده