2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 8935 بازدید | 152 پست
سلام شما خوب شدین ؟

سلام.

نه متاسفانه.من علاوه بر سرگیجه ها که گاهی میاد سراغم.حس حرکت و ناپایداری دارم، خصوصا با فعالیت این حس بدتر میشه و الان چیزی که اذیت میکنه همین حس حرکت و تکون هست که بعد از دوماه خوب نشده، می خواستم ببینم حس حرکت و روی موج بودن شما بهتر شد یا اونم دارید؟

دارو نمی خورید؟ چیزی براتون تجویز نکردن؟

البته بیماری شما احتمالا منیر هست که نگران نباشید با دارو کنترل میشه، نهایت با تزریق داخل گوش یا در نهایت جراحی 

ولی بیماری من هیچ راهی جز مانور نداره و الانم که این حس حرکت مونده برام😔

سلام. نه متاسفانه.من علاوه بر سرگیجه ها که گاهی میاد سراغم.حس حرکت و ناپایداری دارم، خصوصا با فعالی ...

منم دقیقا عین شما بودم و ب من گفتن وضعیتیه ولی خوب نشدم اون حس حرکت بود ولی الان وزوز هم دارم ولی امیدوارم شما مثل من نشید نوار گوش دادین شما ؟ تست اکوجی چی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا عین شما بودم و ب من گفتن وضعیتیه ولی خوب نشدم اون حس حرکت بود ولی الان وزوز هم دارم ولی ام ...

حس حرکت بود یا هنوزم هست؟😵

بله همه تست های گوش کامل.به منم گفتن وضعیتی ولی شاید مثل شما بعدا معلوم شه منیر هست یا فشار گوش دارم

شما چی؟ تست مجدد ندادید، خصوصا الان که وزوز دارید

کاهش شنوایی ندارید؟

منم دقیقا عین شما بودم و ب من گفتن وضعیتیه ولی خوب نشدم اون حس حرکت بود ولی الان وزوز هم دارم ولی ام ...

به من می گن اکوجی هم خیلی ارزش نداره، چندتا علامت باهم باید باشه که بگن منیر، نباشه وضعیتی هست

سرگیجه و وزوز و کاهش شنوایی میشه منیر ولی خب سرگیجه های منیر خیلی طولانی تر هست

امیدوارم شما هم خوب بشید هرچی سریعتر

بد بیماری هست، بد درمان و بی درمان

من یه دکتر فوق گوش رفتم به اسم محمد محسنی در شریعتی، اگر تهران هستید، یه سر برید پیششون، بسیار باسواد و مطلع از تمام شرایط، بهتون راهنمایی می کنن که چه کار کنید، به من بازتوانی و قرص سرترالین رو پیشنهاد دادن و همه داروهای دیگر رو گفتند قطع کنید، البته من هم مثل شما الان دچار وزوز گوش دایمی شدم که دکتر گفت بیشتر مرتبط با اعصاب هست.

به هر حال تو فکر شما بودم گفتم شاید به دردتون بخوره

من یه دکتر فوق گوش رفتم به اسم محمد محسنی در شریعتی، اگر تهران هستید، یه سر برید پیششون، بسیار باسوا ...

ممنونم عزیزم که گفتید بازتوانی چی هست ؟ سرترالین چند میخورید ؟ سیناریزین و بتاسرک چی بهتون ندادن ؟ ب منم گفتن مربوط ب اعصاب هست . وزوزتون چ حالتی داره مثل سوته یا نه ؟ 

من یه دکتر فوق گوش رفتم به اسم محمد محسنی در شریعتی، اگر تهران هستید، یه سر برید پیششون، بسیار باسوا ...

من الان هم رو موج هستم اما کمتر شده الپرازولام میخورم با سیناریزین .البته ۱ هشتم الپرازولام با ۱ چهارم سیناریزین . ببینید تمپول نوروبیون خیلی کم میکنه این حس حرکت و رو موج بودن رو 

حس حرکت بود یا هنوزم هست؟😵 بله همه تست های گوش کامل.به منم گفتن وضعیتی ولی شاید مثل شما بعدا معلوم ...

خودم ک نمیفهمم کاهش رو ولی شاید برم موار بدم بگه کاهش دادی ولی خودم احساس نمیکنم 

حس حرکت بود یا هنوزم هست؟😵 بله همه تست های گوش کامل.به منم گفتن وضعیتی ولی شاید مثل شما بعدا معلوم ...

خودم ک نمیفهمم کاهش رو ولی شاید برم موار بدم بگه کاهش دادی ولی خودم احساس نمیکنم 

ممنونم عزیزم که گفتید بازتوانی چی هست ؟ سرترالین چند میخورید ؟ سیناریزین و بتاسرک چی بهتون ندادن ؟ ب ...

توانبخشی یه سری تمرینات ورزشی هست که مغز رو با شرایط جدید تطبیق بده.من سرترالین ۵۰ رو از ۱/۴ شروع کردم و فعلا به نصف قرص رساندم ولی تا اثر کامل فکر کنم ۱ تا ۲ ماه زمان می خواد.سیناریزین و بتا سرک رو گفتند اصلا نخور چون نمیذاره مغز تطبیق کنه.البته من الان کلردیازپوکساید هم می خورم، چون خیلی اضطراب داشتم و افسرده شدم و خوابم هم بد شده بود

تلان ک سرترالین رو میخورید چطورید بهترید ؟

فعلا دو هفته خوردم به نصف رسیده، فقط کمی اضطراب و افسردگی بهتر شده.شنوایی سنج حتی نظرش این بود که این قرص ها هم نخورم تا مغز سریعتر آداپته شه ولی خب من نتونستم

فشار گوش هم دارید ؟

فشار گوش فقط یه بار داشتم ولی دوبار دیگه که اکوجی دادم، نداشتم.البته من الان وزوز گوشم، تو گوش سالم هست، سوت مداوم، انگار از تو مغز میکشه به داخل گوش

فشار گوش فقط یه بار داشتم ولی دوبار دیگه که اکوجی دادم، نداشتم.البته من الان وزوز گوشم، تو گوش سالم ...

یه سری کلینیک ها برای وزوز گوش هست که از روشهای تحریک الکتریکی مغز استفاده می کنن(rtms) نمیدونم چقدر تاثیر داره.من که فعلا بیمارستان رفیده برای توانبخشی میرم، برای وزوز هم قراره که برم تا ببینم تاثیر داره یا نه

اینم درد بی درمان بود که دچار شدیم😔😔