2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 8935 بازدید | 152 پست
نه واقعا درمانش همون طب سنتیه . اصلا این مشکل دلیلش چه منییر باشه چه سرگیجه خوش خیم وضعیتی فقط با طب ...

نميدونم تا حالا امتحان نكردم ... ب نظرم اگه طب نوين ج نده بايد رو تغذيه كار كرد تا طب سنتي و ... البته تَو بعضي موردا

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم تا حالا امتحان نكردم ... ب نظرم اگه طب نوين ج نده بايد رو تغذيه كار كرد تا طب سنتي و ... الب ...

استاد خیر اندیشم نسخه داده برای این مشکل تو اپارات هست من وقتی گردو میخورم حس میکنم مشکلم زودتر برطرف میشه .نسخه خیراندیشم گوش کن 

نميدونم تا حالا امتحان نكردم ... ب نظرم اگه طب نوين ج نده بايد رو تغذيه كار كرد تا طب سنتي و ... الب ...

من فک میکنم این حالت موج و ... دیگه مال گوش نیست یا مال اعصابه یا معده یا اخلاط بدن که قروقاطی شده یا کم خونی یا تیروئید  ی خانمه رو دیدم میگفت شش ماهی ی بار حمله داشته بعد دکتر بهش گفته بیا عمل کن رفته عمل کرده  ی مدت خوب بوده ولی بعدش همش فک میکرده تو سرش هوا هست .رفته طب گیاهی بهش گفتن از کم خونیه  قرص خون و ....خورده کم خونیش ک جبران شده دیگه خوب شده

من فک میکنم این حالت موج و ... دیگه مال گوش نیست یا مال اعصابه یا معده یا اخلاط بدن که قروقاطی شده ی ...

اره بعضي وقتا رو بعضيا ج ميده

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...

خیلی ساده در مورد استفاده از گیاه جنتیانا برای بازگرداندن اسید معده یعنی مرحله اول درمان  و رژیم پالئو یعنی مرحله دوم درماپ بحث میکنیم تا بصورت ریشه ای بیماری منییر را درمان کنیم  اگر چه در مقالات بصورت واضح توضیح داده شده است

بنده طی یک دوره رژیم غذایی دو ماهه بیماریم را درمان کردم و با استفاده از یک گیاه این بیماری بصورت ریشه ای درمان پذیر است 

هم اکنون در گروه تلگرامی که همگی دارای بیماری منییر هستند روش درمان داده شده است و منتظر ری اکشن این رژیم و درمان بر روی افراد دیگر میباشم . به امید خدا در صورت پاسخ گرفتن مابقی افراد از درمان این بیماری توضیحات کامل در مورد رژیم دلیل به وجود آمدن این بیماری و ریشه به وجود آمدنش توضیح کافی خواهم داد هم اکنون خودم چندین ماه است که بعد از رژیم دیگر سرگیجه و عدم تعادل ندارم . بدون قرص و دارو ... 

ان شالله در فرصت مناسب درمان بیماری را در این وبلاگ قرار میدهم .از دوستانی که بیماری منییرشان را درمان کرده اند نیز میخواهم‌تا تجربیاتشان را با ما به اشتراک بگذارند تا اینجا محیطی باشد برای درمان این بیماری .....

ریشه این بیماری در گوارش است  که به تفصیل بسط میدهم و ریشه این بیماری بایکنوع گیاه درمان میشود و اما سرگیجه ها با  رژیم غذایی دوماهه که داده میشود درمان میشوید .این بیماری ریشه در گوارش خراب دارد ....

خودمن طی دوماه رژیم همه  داروهای منییرم را کنار گذاشتم به لطف خدا و با تحقیقاتی که بر روی این بیماری انجام دادم ..

نه من وزوز گوش هم گرفتم 

یعنی حس روی موج رو هنوزم دارید؟

وزوز گوش چرا؟ 

چند وقت بعد سرگیجه، وزوز گوش شما شروع شده؟وزوز دایمی دارین؟

مگه سرگیجه وضعیتی نبود یعنی الان منیر دارین؟

چند ماهه درگیر هستید؟

منم خیلی ناراحتم، خیلی حس بدی هست این حس حرکت و تکون😔😔😔

یعنی حس روی موج رو هنوزم دارید؟ وزوز گوش چرا؟  چند وقت بعد سرگیجه، وزوز گوش شما شروع شده؟وزوز ...

من اول که رفتم با نوار گوش بهم گفت سرگیجه وضعیتی اون موقع هم وزوز داشتم ولی قط میشد پایدار نبود ولی الان چند روزه پایدار شده بهد از ۴ ماه و نیم تقریبا وزوز اومد با فشار گوش شما چطور هستید