2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 8935 بازدید | 152 پست

Moon 💕:

هنوز خوب نشدی

؟

برو دکتر

نمیدونم منظورت از منگی چیه

P&Z:

ینی ی حالت شناور بودن

چرا الان خیلی بهترم

Moon 💕:

چی شد بهتر شدی

P&Z:

رفتم طب اسلامی

فک میکنم روی موجم البته کم شده الان

چ جوري ؟!

نمیدونم میپرسم واستون ولی درمان سرگیجه های منیر اینه احتمالا نفخ زیاد دارید ؟ماکارونی نخورید .از حالتهای شدید تکون دادن سر مثلا به پشت پرهیز کنید .به بالا سر یهویی نگاه نکنید .بعد اینکه گردو فک کنم خوبه . یه سری دارو داره طب اسلامی .اگه سرگیجه چرخشی دارید وقتی پا مشید چشماتونو ببندید و انگشتاتونو بزارید رو تخم چشماتون سرگیجه زودتر از بین میره .سعی کنید موقع سرگیجه یه نقطه رو ببینید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=137801795]اره خوب میشی ب نظر من طب گیاهی تو این موارد درمان میکنه اما طب نوین نه [/QUOTE

طب سنتي و قبول ندارم ... باز دكتراي سنتي بهترن تا عطاريا

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
[QUOTE=137801795]اره خوب میشی ب نظر من طب گیاهی تو این موارد درمان میکنه اما طب نوین نه [/QUOTE طب ...

منم منظورم همون دکترا بودن دیگه عطاریا که معمولا چیزای پیش پا افتاده رو بلدن نه همه چیزارو 

من دو سه ماهی یه بار سرگیجه چرخشی میگیرم و گوش درد ولی حالت مگی و رو موج بودن نداشتم .برای رفع حالت چرخشی هم دکتر خودش گفت سجده نرو.بالا سرو نگاه نکن .سرتو محکم تکون نده مثلا پشتتو ببینی .من خودم گردو و گرمی خوردم .ضمنا گرمی هم خوردم زنجبیل .من مشکل نفخ خیلی داشتم .دکتر کرد افشاری گفت از اونم هست .خلاصه وقتی سرم گیج میرفت چشامو میبستم انگشتام رو چشام که چشمام نچرخه سرگیجه زود رفع میشد .خود به خود خوب شد از من ولی گاهی بازم میاد .دو سه ماهی .. در کل میگن از یه سری التهاباته .

منم منظورم همون دکترا بودن دیگه عطاریا که معمولا چیزای پیش پا افتاده رو بلدن نه همه چیزارو 

اره ... ولي اكثر دكتراا  طب سنتي و قبول ندارن  ... ميگن علمي نيستن ... 

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
اره ... ولي اكثر دكتراا  طب سنتي و قبول ندارن  ... ميگن علمي نيستن ...

نه واقعا درمانش همون طب سنتیه . اصلا این مشکل دلیلش چه منییر باشه چه سرگیجه خوش خیم وضعیتی فقط با طب سنتی درمان میشه