سلام من دوماه پیش حمله سرگیجه ای داشتم به مدت دو روز بعد از اون دیگه نداشتم ولی ی سرگیجه کمی رو دارم مثل شناور بودن دکتر رفتم گفت مایع گوشت تکون خورده ایا کسی هست که این حالت شناور بودنو داشته باشه و خوب شده باشه
نمیدونم میپرسم واستون ولی درمان سرگیجه های منیر اینه احتمالا نفخ زیاد دارید ؟ماکارونی نخورید .از حالتهای شدید تکون دادن سر مثلا به پشت پرهیز کنید .به بالا سر یهویی نگاه نکنید .بعد اینکه گردو فک کنم خوبه . یه سری دارو داره طب اسلامی .اگه سرگیجه چرخشی دارید وقتی پا مشید چشماتونو ببندید و انگشتاتونو بزارید رو تخم چشماتون سرگیجه زودتر از بین میره .سعی کنید موقع سرگیجه یه نقطه رو ببینید .
من دو سه ماهی یه بار سرگیجه چرخشی میگیرم و گوش درد ولی حالت مگی و رو موج بودن نداشتم .برای رفع حالت چرخشی هم دکتر خودش گفت سجده نرو.بالا سرو نگاه نکن .سرتو محکم تکون نده مثلا پشتتو ببینی .من خودم گردو و گرمی خوردم .ضمنا گرمی هم خوردم زنجبیل .من مشکل نفخ خیلی داشتم .دکتر کرد افشاری گفت از اونم هست .خلاصه وقتی سرم گیج میرفت چشامو میبستم انگشتام رو چشام که چشمام نچرخه سرگیجه زود رفع میشد .خود به خود خوب شد از من ولی گاهی بازم میاد .دو سه ماهی .. در کل میگن از یه سری التهاباته .