zaher مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 عنوان سرگیجه | مشاهده متن کامل بحث + 8935 بازدید | 152 پست سلام من دوماه پیش حمله سرگیجه ای داشتم به مدت دو روز بعد از اون دیگه نداشتم ولی ی سرگیجه کمی رو دارم مثل شناور بودن دکتر رفتم گفت مایع گوشت تکون خورده ایا کسی هست که این حالت شناور بودنو داشته باشه و خوب شده باشه 1399/03/01 | 13:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamandmiss عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 شناور بودن فقط ... ي دارو گياهي كوفتي خوردم اينجوري شدم منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 من ٦ ماهه ... تازه وزوز گوشم دارم ... شما دکتر رفتی ؟ چی گفت چی بهتون داده
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 شناور بودن فقط ... ي دارو گياهي كوفتي خوردم اينجوري شدم پس اصلا حمله نداشتید شما
kamandmiss عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 گفت عوارض داروتو ... كم كم از بدنت خارج ميشه ولي 6 ماههههه ... قرار بود خوب بشه تا الان شده بود ... از شنواييم ميترسم منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
kamandmiss عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 پس اصلا حمله نداشتید شما ن عزيزم ... دكترت چي گفت بهت ؟. شما فكنم راحت تر درمان بشي تا من ... من چشامم تعادل نداره منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 شناور بودن فقط ... ي دارو گياهي كوفتي خوردم اينجوري شدم اگه بدون حمله اینجوری شدی پس فک نمیکنم ب گوشت مربوط باشه و خوب میشی فک میکنم مال اعصابه
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 گفت عوارض داروتو ... كم كم از بدنت خارج ميشه ولي 6 ماههههه ... قرار بود خوب بشه تا الان شده ب ... شنواییت کم شده ؟ وز وز گوشت قط میشه یا نه همیشه هست
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 ن عزيزم ... دكترت چي گفت بهت ؟. شما فكنم راحت تر درمان بشي تا من ... من چشامم تعادل نداره دکترم گفت سرگیجه خوش خیم وضعیتی ک مال مایع گوشه توضیح بیشتری نداد منم دیگه حمله نداشتم ولی این حس موج و اینا خیلی اذیتم میکنه افسرده شدم فک میکنم دیگه خوب نمیشم
kamandmiss عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 شنواییت کم شده ؟ وز وز گوشت قط میشه یا نه همیشه هست هنوز ك ن نميدونم يعني ... ولي صداش كم نشده ... ن هميشگيه ... منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
kamandmiss عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 دکترم گفت سرگیجه خوش خیم وضعیتی ک مال مایع گوشه توضیح بیشتری نداد منم دیگه حمله نداشتم ولی این حس مو ... مگه دارو نداد ؟ ي دفعه اين جوري شدي ؟ چن سألته ؟. ايشاللا ك خوب بشي ولي منم ديگه بريدم بعيد بودم خوب بشم منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 مگه دارو نداد ؟ ي دفعه اين جوري شدي ؟ چن سألته ؟. ايشاللا ك خوب بشي ولي منم ديگه بريدم بعيد ب ... چرا دارو داد بتاسرک دو بستشو خوردم ولی حس میکردم بدترم میکنه منم ولش کردم .من ۳۴ سالمه شما چند سالته ؟
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 مگه دارو نداد ؟ ي دفعه اين جوري شدي ؟ چن سألته ؟. ايشاللا ك خوب بشي ولي منم ديگه بريدم بعيد ب ... اره ی دفه اینجوری شدم
kamandmiss عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 چرا دارو داد بتاسرک دو بستشو خوردم ولی حس میکردم بدترم میکنه منم ولش کردم .من ۳۴ سالمه شما چند سالته ... ٢٤ ... دليلش چيه ؟ صلوات ميفرستم واست جوفتمون 😔😑 منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...
zaher مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 211 هنوز ك ن نميدونم يعني ... ولي صداش كم نشده ... ن هميشگيه ... انشالله ک شمام خوب بشی . نرفتی دکتر واسه چشات