2777
2789
مگه اجبارت کردن چادربپوشی پوشش درست حسابی بدون چادرداشته باش😅

خب دوست دارم چادر رو نه کسی اجبارم نکرده 

میخواستم ببینم این 600 میارزه یا نه همین

خوشبختی جوونا صلوات ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم آدم عاقلی میاد‌ ۳۰۰پول منجق کاری و سنگ کاری بده؟؟!!! در ضمن خیلی هم زشته این تزئینات....

لباسهای مجلسی که کار داره خیلی بیشتر میشه .یه خط کار میکنن ۱۰۰ میگیرن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیرم چادر میپوشن تو چشم نباشن ببخشدا نه مثل کولی ها دویست تکه وصل کنی به چادر

ا دب داری تو یا نه کولی اونایی که صد تا سوراخ به لباسشونه

خوشبختی جوونا صلوات ☺
نمیدونم.والا عزیزم پیج تو ایتستا تخفیف میده مگه ؟

از پیج باشه که نه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حو ساده 250 ام هست من از این تزیینی خوشم اومد

که اینطکر عزیزم ،بنظرت این تزیئنیه بخاطر سنگ کاری هاش سنگین تر نمیشه؟ولی بازم چادره خوبه بنظرم چون سلیقه ی خودته و خودت دوسش داری بخرش

من خودم چادریم ولی چادرگرون نمیخرم

منم دلم نمیاد .ولی بعضی جاها که همه مانتوهای شیک و گرون دارن ،کلی هم به سرو زلفشون رسیدن ،خوبه یه چادر شیکو گرون داشته باشیم ،نگن چادریا ببخشیدا تمیزو شیک نیستن .می‌دونی مردم اکثرا عقلشون تو چشمشونه 

خب ساده بدون سنگشو میگه 300 عزیزم

اها خوب باز بهتره این مدل چادرها خوشگلن ولی من بیشتر ساده شو دوس دارم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ولی ایکاش تو سرت امتحان میکردی .به خاطر سنگینی کار یه موقع جلوش آویزون نباشه ؟ 

یا اصلا این مدل بهت میاد یا نه؟ مثلا به من فقط دانشجویی میاد .این مدلها منو خیلی چاق می‌کنه و درشت .آخه سرشونه هام پهنه.از تو عکس ۶۰۰ بدی و بعد به دلت نچسبه چی؟ من فقط حضوری میخرم .

ولی ایکاش تو سرت امتحان میکردی .به خاطر سنگینی کار یه موقع جلوش آویزون نباشه ؟  یا اصلا این مد ...

درست میگی عزیزم الان فکر سنگینشو کردم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺