2777
2789

ولی دقت کردم مروارید دوری زیاد داره فقط سنگ نیست .اگه با دست دوخته همه  میارزه کار دستش .کار دست خیلی گرون شده .خیلی .ولی چون هرجایی نمیتونی سرکنی ساده ترشو بخر .ولی خداییش قشنکه من خوشم اومد .اگه ۴۰۰ میداد می‌خریدم برای عروسیای مختلط شمالمون

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چادرام و از زاهدان میگیرم آخه خانواده پدریم اونجان هردفعه که برم دو قواره چادر میگیرم میدم خ ...

حو ساده 250 ام هست من از این تزیینی خوشم اومد

خوشبختی جوونا صلوات ☺
نمیدونم.والا گرونه یعنی تو چادر با این تزیین ها گرفتی تازگی ها؟

نه من شش ماه پیش جنس عالی ساده دانشجویی گرفتم ۲۴۰ .الان خوب گرونتر شده صد در صد .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حو ساده 250 ام هست من از این تزیینی خوشم اومد

اگه خوشت اومده بخر .مردم برای یه مانتو تا یه تومنم میدن .چونه بزن کمتر کنه بخر.

میگه 300 پول سنگ ها 300 خود چادر ساده 

کدوم آدم عاقلی میاد‌ ۳۰۰پول منجق کاری و سنگ کاری بده؟؟!!!

در ضمن خیلی هم زشته این تزئینات....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
اگه خوشت اومده بخر .مردم برای یه مانتو تا یه تومنم میدن .چونه بزن کمتر کنه بخر.

نمیدونم.والا عزیزم پیج تو ایتستا تخفیف میده مگه ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
کدوم آدم عاقلی میاد‌ ۳۰۰پول منجق کاری و سنگ کاری بده؟؟!!! در ضمن خیلی هم زشته این تزئینات....

نظر در مورد زشتی زیبایی نپرسیدم 

قیمت های فضایی رو تو این مملکت مگه نمیبینی

خوشبختی جوونا صلوات ☺
کجا سادش رو 300 میده؟ من میخوام

پاساژ موسی ابن جعفر قم .طبقه بالا .برو پیش خانوم یعقوبی جنساش عالیه .الان بهترین جنسی لاکچری هست ابدا چروک نمیشه ونخ کشم نمیشه