2777
2789
منم دلم نمیاد .ولی بعضی جاها که همه مانتوهای شیک و گرون دارن ،کلی هم به سرو زلفشون رسیدن ،خوبه یه چا ...

مگه قرارواسه حرف مردم زندگی کردالان تویک چادرشیک گرون بخرمیگن وای ببین دخترفلانی چقدرخنگ پولش داده یک میلیون چادرخریده حرف ازایمون میزنن نگاه به اطرافشون نمیکنن چقدرفقیرهست

مگه قرارواسه حرف مردم زندگی کردالان تویک چادرشیک گرون بخرمیگن وای ببین دخترفلانی چقدرخنگ پولش داده ی ...

چی بگم اگه همه فکر و نظرشون مثل شما بود که تو یه مهمونی لاکچریه مختلطم به چادر ساده و ارزون سرشون میکردن و بیخیال حرف مردم بودن که عالی بود .

ولی گاهی مجبور میشن چادرو بردارن .گاهیم شرمنده میشن .اشتباهه قبول دارم ولی همه مثل شما فکر نمیکنن که .😍

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم اگه همه فکر و نظرشون مثل شما بود که تو یه مهمونی لاکچریه مختلطم به چادر ساده و ارزون سرشون می ...

من خودم چادرارزون میخرم ....به مردم مربوط نیست من چیکارمیکنم من برای خودم زندگی میکنم ن مردم اگرمن سرگرسنه بذارم زمین مردم خبردارن .....

پاساژ موسی ابن جعفر قم .طبقه بالا .برو پیش خانوم یعقوبی جنساش عالیه .الان بهترین جنسی لاکچری هست ابد ...

اسم پارچه لاکچریه؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چادر ایرانی  و تل گ را م و اینستا و سروش پیج داره من پارچه گرفتم ایرانیه تو کرمانشاهه کارخونش

جنسش کرپ اصیلاس سبک و بدون چروکه

برام پست کرد اعتماد نمیکردم به این پیجای اینترنتی ولی عالی درومد تازه پرچه قد 170 برا چادرای مدل دار عالیه چون اکثر پارچه ها عرضشون کمه مدل دار تیک میخوره

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

چادر آمده هم داره

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
من خودم چادرارزون میخرم ....به مردم مربوط نیست من چیکارمیکنم من برای خودم زندگی میکنم ن مردم اگرمن س ...

احسنت .در صد کمی مثل شما هستن .خیلی خوبه خداییش .

اگه هممون مثل شما باشیم اینهمه تجملات و چشمو هم چشمی معنی ندارد . موفق باشید

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.