2777
2789
می ترسم خدای نکرده اینم سقط شه از چه تغذیه ای استفاده کنم

برو دکتر....من ی بار سقط داشتم این بار ک بادار شدم بهم اسپرین داد..برای خون رسانی ب جنین...

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲ پری نمیشم لک ندارم هیچی

تمام ازمایش هارو باید یک ازمایشگاه بدی

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲ پری نمیشم لک ندارم هیچی

ای وای چقد‌ناراحت شدم‌ واست . نکنه منم نباشم؟بتام ۱۰روز بعد موعد بالای ۵۰۰بود

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

این حرفا چیه.من بتام ۲۰ بود.... افکار منفی بریز دور..

نه بابا مال تو مثبته

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
یه جا رفتم

من بارداری اولم مث تو بود.... سقط شد.بعدن فهمیدم شوهرم ضعیف بوده ک اینجور شده.بار بعد دارو خورد

این حرفا چیه.من بتام ۲۰ بود.... افکار منفی بریز دور..

خیلی استرس دارم بعد دوسال‌و نیم مثبت شده خیلی دارو‌مصرف کردیم عکس رنگی و چقد امپول و‌شوهرم عمل واریکوسل و....ی مدت بیخیال شده بودم ک بی بی زدم‌منفی شد 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
من بارداری اولم مث تو بود.... سقط شد.بعدن فهمیدم شوهرم ضعیف بوده ک اینجور شده.بار بعد دارو خورد

آخه سقط و دفع باید یه خونی لکی چیزی داشته باشه

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
ماه های اول یکم به زورش زیاده ممکنه خدایی نکرده باعث سقط بسه

خوب شدگفتی مرسی

خیلی استرس دارم بعد دوسال‌و نیم مثبت شده خیلی دارو‌مصرف کردیم عکس رنگی و چقد امپول و‌شوهرم عمل واریک ...

انشالله که یک حاملگی خوب داشتیه باشی...روزی یک بار برای سلامتی فندقت زیارت عاشورا بخون.و صد صلوات.تا روز زایمانت...  عالیه

از الان؟؟؟؟؟؟زوده

هولیم😆