kizhan مدیر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 462 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 56 پست سلام دوستان کیژانم عکس بیبی چکم رو میزارم فقط به نظرتون حامله م یا نه؟ 1399/03/01 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 می ترسم خدای نکرده اینم سقط شه از چه تغذیه ای استفاده کنم تغذیه خاصی مد نظرم نیست فقط میتونم بگم به نخور زعفرون جیگر اب هویج عسل زرشک زنجبیل نخور فعلا مغزیجات بخور شیر بخور خدایا شکرت🙏🏽
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 من که دیگه به بی بی اعتقاد ندارم با بی بی مثبت و بتای ۴۴ بتام ۲ شد دیروز شاید دفع شده عزیزم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 من که دیگه به بی بی اعتقاد ندارم با بی بی مثبت و بتای ۴۴ بتام ۲ شد دیروز ینی چی؟؟؟ازمایشت مگه مثبت نشد؟؟ میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 تغذیه خاصی مد نظرم نیست فقط میتونم بگم به نخور زعفرون جیگر اب هویج عسل زرشک زنجبیل نخور فعلا ... به مگه خوب نی؟ میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
kizhan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 462 چطوری می تونم استرسمو کم کنم آخه بی اندازه آدم استرسی هستم
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 به مگه خوب نی؟ اوایل باردازی نه ولی از سه ماه ک تموم شد میتونه لونم کم بخوره خدایا شکرت🙏🏽
دنیا۶۶۶ عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 3934 می ترسم خدای نکرده اینم سقط شه از چه تغذیه ای استفاده کنم چیز های گیاهی اصلان نخور قوره نخور نعنا دارچین پونه اصلا نخور
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 شاید دفع شده عزیزم آخه نه لک دارم نه خونریزی فقط ترشحات سفید بی رنگ و بی بو بعضی وقتا که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 بله مبارکه ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 چطوری می تونم استرسمو کم کنم آخه بی اندازه آدم استرسی هستم ببین استرس سمه واست گوش کن به حرفم مثلا کتاببخون سرتو گرم کن کشوهاتو خالی کن بچین کارایی ک من میکردم هرکار ک میتونه استرست کم کنه خدایا شکرت🙏🏽
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 من که دیگه به بی بی اعتقاد ندارم با بی بی مثبت و بتای ۴۴ بتام ۲ شد دیروز بارداریت ناموفق بوده...گرفته و نگرفته عزیزم...متاسفم ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 ینی چی؟؟؟ازمایشت مگه مثبت نشد؟؟ چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲پری نمیشم لک ندارم هیچی که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 اوایل باردازی نه ولی از سه ماه ک تموم شد میتونه لونم کم بخوره حالا من همش به میخورم خوشگل بشه😐 میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 بارداریت ناموفق بوده...گرفته و نگرفته عزیزم...متاسفم نمیدونم دیگه فعلا منتظر می مونم هفته بعد برم سونو ببینم چه خبره که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊