2777
2789

بچه ها من الان رفتم یه چکاب پیش از بارداری دادم یه لیوان دادن گفتن برو اول خودتو تمیز بشور بعد یکم از ادرارتو بزار بره بعد بشاش توش.من ولی چون جیشم کم بود خودمو نشستم ادرارمم کامل ریختم توش به نظرتون اشتباه نشون میده؟یهو نیان بگن ایدزی سرطانی تومور مغزی چیزی داری؟😂

نه بابا😐 منم همین کارو کردم😂

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نگرانم میگم الان انواع اقسام بیماری هارو دارم میگن باردار نشو اصلا😂

نه عزیزم چقد منفی نگری😄

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
این آزمایشگاهها هم یه حرفایی میزنن انجامش سخته . اون روز رفتم آزمایش بدم به من میگه وسط ادرارتو بریز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂لیوانو دور نگه میداشتی وسطش که میخواست بیاد یهو میگرفتی زیرش

نه عزیزم چقد منفی نگری😄

والا اگه شانس منه هیچی بعید نیس.صبح رفتیم ازمایشگاه از همه ازمایش گرفت به من که رسید سیستم خراب شد😂 من رفتم ازمایش بدم همسرم با پذیرش اونجا دعواش شد.الان برمیدارن الکی میزنن هپاتیت نوع جدید

به این خاطر گفت تا ببینه عفونت ادرار داری یا نه

ابتدای ادرار ممکنه حاوی عفونت کمی باشه چون مال بیرون از دستگاه ادراریه برای همین گفت اول خوب خودت رو بشور بعد وسطای ادرارت رو بریز 

Silenc says a lot more than you think 🤍
به این خاطر گفت تا ببینه عفونت ادرار داری یا نه ابتدای ادرار ممکنه حاوی عفونت کمی باشه چون مال بیرو ...

والا من یه ذره ادرار داشتم فقط اونم ریختم دیگه وسط نداشت فقط اول داشت😂

خیلی نگرانم میگم الان انواع اقسام بیماری هارو دارم میگن باردار نشو اصلا😂

استارتر خدا بگم چیکارت ک یادم انداختی من آنقدر پرش کردم آنقدر پرش کردم ک دیگه جا نداشته بقیشو ریختم بیرون🤣🤣🤣🤣🤣یه نفر اومد بره دستشویی ب شوهرم نشون دادم گفتم اون پره مال کنه بعد اون شوهرم هی میزنع تو سرم می‌خنده میگه خیلی.....

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم