بچه ها پدرم از کوچیکی یادمه بدبین و تعصبی و خیلی مذهبی و خشک مقدس بود روحانی نیست ولی از اون ها کم نمیاره یه جورایی امر به معروف شو با فحش و بد وبیراه ب ما میگه جوری شده ک دیگه از دین دلزده شدم به نظرتون چکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول قرآن رو با تفسیر بخونین تفسیر نمونه به نظرم تفسیر خیلی خوبیه هم برنامش و هم فایل pdf ش رو میتونین تو نت سرچ کنین رایگان دانلود کنین بعدش این کتابا: آموزش عقاید، آیت الله مصباح یزدی شیعه در اسلام، علامه طباطبایی کتابای شهید مطهری تو موضوعات مختلفی هستن که همشون عالین (مثلا اینا: توحید، عدل الهی، جهاد، مسئله حجاب، اسلام و نیازهای زمان، آزادی معنوی، جاذبه و دافعه علی علیه السلام، داستان راستان، سیاست و حکومت، حکمتها و اندرزها و...) حجاب چرا؟، امین کشوری سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی اخلاق در قرآن (۳ جلد)، آیت الله مصباح یزدی نظام سیاسی اسلام، محمد جواد نوروزی فایل pdf کتابایی که گفتم رو میتونین تو نت سرچ کنین و دانلود کنین اکثرشون رایگان هستن