2821
2789
عنوان

تعصب

156 بازدید | 19 پست

بچه ها پدرم از کوچیکی یادمه بدبین و تعصبی و خیلی مذهبی و خشک مقدس بود روحانی نیست ولی از اون ها کم نمیاره یه جورایی امر به معروف شو با فحش و بد وبیراه ب ما میگه جوری شده ک دیگه از دین دلزده شدم به نظرتون چکار کنم؟

خدا با من است.  

هرکاری میکنی فقط ببخشش که اون دنیا بدجوری کارش گیر خواهد بود که اینطوری بچشو از دین زده کرده،داریم تو فامیلمون نمونشو دیدم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کار پدرتون مخالف دین و مذهبه پس لطفا به حساب دین نذارین

چون امر به معروف و نهی از منکر رو با مهربونی و لطافت انجام میدن نه توهین و فحش و دعوا و...

برید شرایط امر به معروف و نهی از منکر رو بخونید متوجه میشین که کارشون با اونی که دین گفته سنخیتی نداره

البته اطاعت از پدر و مادر تا زمانیکه امر به گناه نکنن واجبه

به علی (ع) شناختم من به خدا قسم خدا را 🌹

عزیزم کار پدرت درست نیس ربطی ب دین نداره

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
هرکاری میکنی فقط ببخشش که اون دنیا بدجوری کارش گیر خواهد بود که اینطوری بچشو از دین زده کرده،داریم ت ...

واقعا دیگه تحمل کاراشو ندارم.یه جوری شده ک میبینی دختر و پدر چقدر با هم دوست وصمیمی هستن من اینطوری نیستم باهاش دلسرد شدم نسبت بهش.

خدا با من است.  
کار پدرتون مخالف دین و مذهبه پس لطفا به حساب دین نذارین چون امر به معروف و نهی از منکر رو با مهربون ...

عزیزم من موقع هایی ک هست باهام بیرون حجاب دارم وقتی ک نباشه ندارم‌ب نظرتون این دینه ک میخاد تربیتمون کنه؟

خدا با من است.  
عزیزم من موقع هایی ک هست باهام بیرون حجاب دارم وقتی ک نباشه ندارم‌ب نظرتون این دینه ک میخاد تربیتمون ...

(آقا هستم)

گفتم دیگه اگه از دید امر به معروف و نهی از منکر نگه کنیم کارشون مخالف اون چیزی هس که دین گفته

شرایط امر به معروف و نهی از منکر رو تو نت سرچ کنین بخونین

ولی اطاعت از پدر و مادر تا زمانیکه امر به گناه نکنن واجبه

پس اگه میخواین نظر دینو بدونین اطاعتشون در کل واجبه اگه شما حرف پدرتونو زمین نندازین و باهاش مخالفت نکنین اونم عصبانی نمیشه و فحش نمیده یا دعوا نمیکنه و...

متاسفانه خیلی هاهمین طورین الان ته تغاری خانواده ما دختره 6ماه دیگه به سن تکلیف میرسه از بچگی هیچ وقت بش نگفتم اگه این کارو بکنی خدادوست نداره مثلاهمین تهمت،غیبت و....را درجارچوب دین یادش دادم حتی حجابو باااادلیل الان مهمون مرد بیاد خیلی قشنگ سلام میده ولی بغلش نمینشینه میگه درسته به سن تکلیف نرسیدم ولی دلیل نمیشه بشینم بغل ی نامحرم .....نمونه مورد شماهم داشتیم متاسفانه چیز جالبی نیست بخوام بگم

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
(آقا هستم) گفتم دیگه اگه از دید امر به معروف و نهی از منکر نگه کنیم کارشون مخالف اون چیزی هس که دین ...

آقای حیدری بله الان چون این جور میخاد چون میدونم اوقاتمو تلخ میکنه مجبوری نماز میخونم انگار پدرم خداست و برا اون میخام نماز بخونم چون بعضی وقتا شده نماز صبح از خستگی پا نشدم بهم بد وبیراه گفته.

خدا با من است.  
متاسفانه خیلی هاهمین طورین الان ته تغاری خانواده ما دختره 6ماه دیگه به سن تکلیف میرسه از بچگی هیچ وق ...

خیلی خوبه اینه تربیت کردن مسلمان اینه امر به معروف

خدا با من است.  
 خیلی خوبه اینه تربیت کردن مسلمان اینه امر به معروف

مچکرم گلم امیدوارم خدا کمکتون کنه واستانه صبرتون بره بالاتر...وامیدوارم خدا قوتی بهم بده که بچه هامو هم خوب تربیت کنم نه افت جامعه

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
آقای حیدری بله الان چون این جور میخاد چون میدونم اوقاتمو تلخ میکنه مجبوری نماز میخونم انگار پدرم خدا ...

ایشون از روی دلسوزی و اینکه دوستون دارن میگن که نماز بخون

ولی شما خودتون میتونین با تحقیق و مطالعه و... به این نتیجه برسین که نماز خوندن حکم خداس و واجبه برا همه مسلمونا

شما یا اسلامو قبول دارین یا ندارین

اگه قبول دارین که نماز خوندن حکم خداس و واجبه پس اینطوری تصور کنین که پدرم چون دوسم داره و دلش برام میسوزه میگه نمازتو بخون البته واضحه که فحش و ماسزا گفتن کار درستی نیس

اگرم اعتقاد ندارین تنها راهکارش مطالعه و تحقیق و... هستش تا بتونین به حقانیت اسلام برسین

ایشون از روی دلسوزی و اینکه دوستون دارن میگن که نماز بخون ولی شما خودتون میتونین با تحقیق و مطالعه ...

من خوندم یه مدت خیلی نماز میخوندم بچه بودم کلاسای قرآن زیاد میرفتم یه مدتی خیلی ختم قرآن و نماز انجام میدادم الان دیگه رفتارای بابامو میبینم بدم اومده از اسلام یه جورییمم ک دیگه دلم نمیشه نماز بخونم اینکه خودم بخام سمت خدا برم و صداش بزنم نیست.

خدا با من است.  
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز