2777
2789
عنوان

یچیزی بگم بخندین 😂👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست

چن سالته؟ 

نگا سی و خورده ای میخوری

شاید کمتر باشی اما علتش حالت صورتته

بنظرم ابروهاتو روشن کن

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرش کور بوده اونکه گف 50 سال 😶

من خیلی کم حرفو بدون دوستو ...کلا درونگرام،هیچوقت درباره اینچیزا حرف نمیزنم،ولی خب اینجا مجازیه فرق داره ،راحتم،اینو گفتم،ایشونم اعصابمو درنوردید،شانس مایه😂

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
ولی خیلی آدم جدی ای میخوره باشیا

تو دیگه نگی ۵۲،تازه خوب کردم روحو روانمو☺️🤦‍♀️

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
من خیلی کم حرفو بدون دوستو ...کلا درونگرام،هیچوقت درباره اینچیزا حرف نمیزنم،ولی خب اینجا مجازیه فرق ...

بضیا اغراقذو بزرگ نمایی کارشونه

من دونه واقعیشو دارم تو زندگیم

نکبت خانوم همه چیو صد برابر بزرگ میکنه 

مثلا 5 گرم چاق شی نیگه پونصد کیلو

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
گفتم ک سی و خورده ای چن سالته حالا؟ 

الان دیدم جوابتو عزیزم☺️

بضیا اغراقذو بزرگ نمایی کارشونه من دونه واقعیشو دارم تو زندگیم نکبت خانوم همه چیو صد برابر بزرگ می ...

میدونم،ولی من انقد با کسی گرم نمیگیرم،که معمولا ازین حرفا زیاد نمیشنوم،پریشب که کاربره اینجوری گفت گریه م گرفته بود،کلی از خودم شاکی شدم که چرا حرف مردم باید برام مهم باشه🤦‍♀️