2777
2789
عنوان

یچیزی بگم بخندین 😂👌🏻

430 بازدید | 37 پست

اوندفه تو ی تایپیکی یه خانمی خیلی توهین کرد 

پروفایلش ی مدلی بود توشم نوشته بود گروه نارنجی 

فردا تو یه تایپیک دیدمش اونقد مودب رفتار میکرد

بعد پس فرداش تو ی تایپیک دیگه دیدمش رفتم تو پروفایلش دیدم تایپیکاش اون دیروزیا نیس

دیروز همش درمورد انرژی مثبت و اینا بود

همش تو فکر بودم

تا اینکه امروز فهمیدم پروفایل خیلیا تو سایت از این گروه نارنجیاس 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😂😂😂😂😂😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یکیم پریشب به من گفت بهت میخوره ۵۲ سالت باشه،مثل مامانم😡😡🥴😐😥

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

به خاطر کرونا فرار مغز ها شامل تو نشد؟    

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

به نظرم دیگه وقته ظهوره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!