2777
2789
عنوان

سرگرمی😛

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 46 پست
خب خاطره بگووو😁😁

خاطرع زیادع😂😂😂من خیلی وحشی بودم بعد از هفت ماه برای اولین بار رفتم ببینمش بهش گفتم شما بندع خدا این شدع بود😳🥺

😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه بودم ۱۰ سال اینا عاشق مهدی پاکدل شده بودم تو ستایش وقتی مرد شب و روزم گریه بود😶😶 الان که ف ...

وای نکوب دیوار توروخدا چون من الانشم همینطوریم هرکی میمیره کلی عر میزنم تازه از یکی تو مسابقه خوشم بیاد طرف حذف شه انقده گریه میکنمممم ک نگو نکوب دیوارررر بزا من خوش باشم😭

خاطرع زیادع😂😂😂من خیلی وحشی بودم بعد از هفت ماه برای اولین بار رفتم ببینمش بهش گفتم شما بندع خدا ا ...

وای مامان

من ک دیدمش بعد اهمیت ندادم از جلوش رد شدم حالا هی داشت صدام میکردم منم داشتم برمیگشتم خونمونننن😑

وای مامان من ک دیدمش بعد اهمیت ندادم از جلوش رد شدم حالا هی داشت صدام میکردم منم داشتم برمیگشتم خون ...

😂😂😂منم قرار بود برم باشگاع بهش گفتم سریع منو برسون😂ینی ده دیقع پیشش نبودم بندع خدا هنگ بود😂اولین بار ک بعد چند ماه سختی ک راضی شدم باهاش باشم و بعد ی مدت طولانی با تهدید بهم گفت باید زنگ بزنی میگم من زنگ نمیزنم میگفت باید بزنی دوتا کلع خر گیر هم افتادع بودیم خلاصع زنگ زد برداشتم با داد و بیداد گفتم چیع خوب شدی ب هدفت رسیدی صدامو شنیدی بعدم زرتی قطع کردم😂😂هنوز ک هنوزع میگیم میخندیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ما باهم دوستیم ولی من چادری بودم کلا هم رفتارمون هم تیپامون موجه بود 

یه بار تو پارک نشسته بودیم رو نیمکت نیمکت بغلی هم دو نفر رفته بودن تا فاز بغل و بوس و اینا منم گفتم بیا اذیتشون کنیم مریم تا از رو برن ولی اونا کلا بیخیال بودن ک یهو مامورا ریختن تو پارک دختره شروع کرد دوییدن یه موتوری رفت دنبال اون یکی رفت دنبال پسره منم ریلکس نشسته بودم نگا میکردم دوست پسرم گفت پاشو الان میان خره مارو هم میچسبن 😂😂😂😂

چادر محدودیت نیست معصونیت است 

😂😂😂منم قرار بود برم باشگاع بهش گفتم سریع منو برسون😂ینی ده دیقع پیشش نبودم بندع خدا هنگ بود😂اولی ...

😂😂😂خیلییی خوبه

ماام قبلش کلی باهم دعوا میکردیم

من چقد بش فوش دادم خدایااا😑

😂😂😂خیلییی خوبه ماام قبلش کلی باهم دعوا میکردیم من چقد بش فوش دادم خدایااا😑

🤣🤣🤣وای خندم میگیرع خیلی کولی بودم ،همیشع بهم میگفت اخر شاختو میشکنم اخر کاری میکنم عاشقم شی😂😂😂فحش بدم بهش😂