2777
2789
عنوان

سرگرمی😛

174 بازدید | 46 پست

بیاین خاطره تعریف کنیم از دوران عاشقیو نامزدی و اینا😁

تو این مدتی ک کرونا هس رد دادم والا همش دارم ترکای دیوارامونو میشمرم دیگ گفتم بیام باهم خاطره تعریف کنیم🤕البته اگ کسی باشه و بیاد😅

کسی عاشق دلداده وجود داره اینجا؟😁

اره من😍😍😍 فعلا سوتی ندادیم😄😄

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

والا زیاد دارم ولی شارژ باترینم ۷ درصده

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو دومین دیدارمون منو کیلومتر ها پیاده راه برد بلکه یه گل فروشی پیدا کنه دیگ رسیدیم گل فروشی تاکسی گرفتیم برگشتیم سر نقطه اولمون😂😂😂😂

البته انقد ذوق کردم ک وسط خیابون زدم زیر گریه همه چپ چپ نگامون میکردن اونم هی میگفت غلط کردم تورو خدا الان فکر میکنن چی شده

خیلی ممنون واقعا😐😪

خاهش  😁😁

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
تو دومین دیدارمون منو کیلومتر ها پیاده راه برد بلکه یه گل فروشی پیدا کنه دیگ رسیدیم گل فروشی تاکسی گ ...

😂😂😂واقعا حس خوبیه

من همینجوریشم الکی الکی گریه میکنم حرصش بدم

2790
2778
2791
2779
2792