2789

دوست داره خب

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ربطی ندارن ب هم. اتفاقیه

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

اذان صبح

یه هفته تمام امتحان کردم 

ب محض پخش اذان از بلندگو و الله اکبر اول یهوووو همشون زوزه میکشن 

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است... 

منم می خواستم بیام از دوستان سوال کنم تو کوچمون دائم صدای سگ میاد بیشتر هم شب ها که میترسم زلزله شده باشه و اونا زودتر حس کرده باشن درسته ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

شایدم سگه قرار بوده خروس بشه لحظه آخری جابجا شده☺

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍