2777
2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست
بله درسته حرفتون👍👍

مگه ظاهر میتونه پاسخگوی مشکلاتم باشه 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
مگه ظاهر میتونه پاسخگوی مشکلاتم باشه 

خب ببینید این خانمی که میگم الان ۳۰ سالشون و تا الان یدونه خواستگاره خوبم نداشتن 

بعد همه دخترای فامیل هم که هم سن و سال ایشونن الان کمه کم یه بچع دارن 

ادم گوشه گیری هم نیست که توی اجتماع نباشه چون شغل و اینا داره

اما واقعا ادم خوشو جای ایشون قرار میده خیلی احساس بدی به ادم دست میده

من خودم واقعا قبول دارم شرایط خوبی نداره اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببینید این خانمی که میگم الان ۳۰ سالشون و تا الان یدونه خواستگاره خوبم نداشتن  بعد همه دختر ...

من دوستای خشگلی دارم که خواستگار ندارن ....باور کن

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اصلا انگار این دوره هیچکس ازدواج نمیکنه

انقدر که حیله و دروغ زیاد شده ..به دوستت بگو ازدواج فقط یه گزینس ..منم ۲۶ سالمه همه دخترا فامیل ازدواج کردن ومن مجردم 😊

انقدر که حیله و دروغ زیاد شده ..به دوستت بگو ازدواج فقط یه گزینس ..منم ۲۶ سالمه همه دخترا فامیل ازدو ...

عزیزم ببخشید شما تا حالا مثلا اون موردی که میخواستین براتون پیش نیومده یا حالا خودتون قصد ازدواج ندارین؟

عزیزم ببخشید شما تا حالا مثلا اون موردی که میخواستین براتون پیش نیومده یا حالا خودتون قصد ازدواج ندا ...

پیش نیومده عزیزم 😊

انشاالله که یه مورد عالی براتون پیش بیاد عزیزم❤  حتما برای این آشنای منم دعا کنین که یکم حالش ...

به آشناتون بگین که به خدا همه چی ظاهر نیست ...بگین بهش قول میدم به وقتش یه کیس عالی قسمتش میشه چون اطرافیان همچین چیزی دیدم ...بگین خوشتیپ بچرخه مرتب باشه .خدا حواسش به بنده هاش هست برای شما و آشناتون آرزوی موفقیت دارم دوستم 😚😚❤🌷🌷🌷🍭🍭🍭🍭🍭

به آشناتون بگین که به خدا همه چی ظاهر نیست ...بگین بهش قول میدم به وقتش یه کیس عالی قسمتش میشه چون ا ...

ممنونم عزیزم از صحبتای خوبتون 

ایشالا شما هم خوشبخت باشین❤❤

ممنونم عزیزم از صحبتای خوبتون  ایشالا شما هم خوشبخت باشین❤❤

مرسی عزیز دلم 🍭🍭🍭🍦

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز