راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه واقعا چهرش اینجوریه که اگه ۲ تا عمل کنه تازه خوب میشه ینی اینو خودشم قبول داره هاا
ببین من چهرم هم میگن عالیه ولی هیچ سودی برام نداشته 🙄
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
از همه لحاظ ...دوسه نفر اینجا بهم گفتن مثل عروسکی اطرافیان کلی تعریف میکنن اما هیچ سودی نداشته از همه لحاظ ..باور کن
تورو خدا هی. نپرسین ..اسی برای خودش سوال نمی کنه کسی دیگس😐
اخییی پس خیلی خوش قیافه هستین خوشبحالتون 😍 خب همینم خودش خیلی عالیه دیگه بالاخره همین ...
ببین آدم یه وقتایی آرامش درونی میخواد بخدا ظاهر زیاد مهم نیست ..به دوستت بگو فقط تلاش کنه خانوم موفق باشه همین .