2777
2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست
اخه عزیزم واقعا خودش یه حرفی میزنه ینی میگه انقدر این دوره همه عمل های زیبایی انجام دادن که قیافه ها ...

منم قیافم خیلی معمولی وشاید از نظر خیلیا زیبا هم‌نباشه،عملم همسرم نمیزاره،باید برم بمیرم؟ به جاش رو چیزای دیگه کار میکنم وبهش فکر نمیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه واقعا چهرش اینجوریه که اگه ۲ تا عمل کنه تازه خوب میشه  ینی اینو خودشم قبول داره هاا

ببین من چهرم هم میگن عالیه ولی هیچ سودی برام نداشته 🙄

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

اینو بهش بگو ظاهر مهم نیست

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خب چطور میگین سودی نداشته ینی  مثلا خب از چه لحاظ؟

از همه لحاظ ...دوسه نفر اینجا بهم گفتن مثل عروسکی اطرافیان کلی تعریف میکنن اما هیچ سودی نداشته از همه لحاظ ..باور کن

تورو خدا هی. نپرسین ..اسی برای خودش سوال نمی کنه کسی دیگس😐

از همه لحاظ ...دوسه نفر اینجا بهم گفتن مثل عروسکی اطرافیان کلی تعریف میکنن اما هیچ سودی نداشته از هم ...

اخییی پس خیلی خوش قیافه هستین 

خوشبحالتون 😍

خب همینم خودش خیلی عالیه دیگه بالاخره همینکه ادم از ظاهر خودش رضایت داشته باشه خیلی خوبه

من به این اعتقاد دارم که :قبل از اینکه اعتماد به نفستون را از دست بدید ببینید توسط چه کسانی احاطه شدید.

به جای تغییر قیافه همنشینانتون  «کسانی که مدام یه عیب بهتون یادآوری میکنن »را عوض کنید کم خرجه ،حالتون هم خوب میشه.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
اخییی پس خیلی خوش قیافه هستین  خوشبحالتون 😍  خب همینم خودش خیلی عالیه دیگه بالاخره همین ...

ببین آدم یه وقتایی آرامش درونی میخواد بخدا ظاهر زیاد مهم نیست ..به دوستت بگو فقط تلاش کنه خانوم موفق باشه همین .

من به این اعتقاد دارم که :قبل از اینکه اعتماد به نفستون را از دست بدید ببینید توسط چه کسانی احاطه شد ...

البتع من برای خودم نپرسیدم اما یه خانمی هست اشناس و حدودا ۳۰ سالشونه بعد کلا خیلی میگه من از قیافه خودم بدم میادو اینا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز