2777
2789
عنوان

جنین اهدایی

258 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تازه به جمع شما اومدم لطفا کمکم کنید.شوهرم آزواسپرم هستن و دکتر پیشنهاد جنین اهدایی داده سردرگمم 

کسایی که تجربه دارن بگن ایا بعدش شوهراون بچه رو بعنوان بچه خودش قبول میکنه😢😢

تعداد رای : 6
نظرسنجی
جنین اهدایی
3
50%
حس شوهر
3
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=137677912]خودش چی میگه الان؟ بنظرم این کار رو از همه پنهون کنید حتی مامان باباهاتون هیچکس ندونه بهتره[/QUO۴ساله ازدواج کردم تا الان به کسی نگفتیم خودش اصلا حرفی نمیزنه 

[QUOTE=137677912]خودش چی میگه الان؟ بنظرم این کار رو از همه پنهون کنید حتی مامان باباهاتون هیچکس ندو ...

بهتر هر کی بدونه بعدا برات مشکل ساز میشه من خودم ای وی افی هستم ولی جنین مال خودمون بود

حست رو درك مي كنم ، من چند روز پيش دوتا جنين اهدايي انتقال دادم 

تمام راه هاي تورو گذروندن ميدونم كه خيليييييي سخته ٤ سال اه و گريه داشتم اما اين مشكل قسمته چون نه همسرم توش دخيل بوده نه خواسته من ولي عشق باعث شد تحمل كنيم

با همسرت صحبت كن ، كه ايا قبول مي كنه يا نه ، و اينكه اگه اين بچه به دنيا بياد روزي خدا خواست و خودت بچه دار شدي ايا بازم اون بچه رو قبول مي كنه يا نه . مواظب خودت باش و خوب فكر كن

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

دوست عزیزم آدم یه وقتا ازتنهایی وعشق به بچه میره ازپرورشگاه بچه میاره دوستش هم داره یه عمرهم براش زحمت میکشه.حالا خودت به دنیا بیاریش چرا نباید دوستش داشته باشید؟حتما خواهید داشت.میدونم مردا مثل ما عاطفی نیستن ولی اونم میتونه باعقل ومنطق بچه ای که زحمتش رو کشیدید دوست داشته باشه.بهش عشق وتوجه بده و ازش کلی حس خوب بگیره.

راستی به اسپرم اهدایی فکرنکردید؟

دوست عزیزم آدم یه وقتا ازتنهایی وعشق به بچه میره ازپرورشگاه بچه میاره دوستش هم داره یه عمرهم براش زح ...

مرسی از نظرت اصلا جراتشو نمیتونم پیدا کنم درباره اسپرم اهدایی حرف بزنم باهاش