2777
2789
عنوان

مشورت

23 بازدید | 3 پست

راستش من به مادر داشتم که معتقد بود دختر نباید ازدواج کنه من به زور ازدواج کردم پدرمم با ازدواجم مخالف بود ولی خب زورش به مامانم نمیرسید که مامانم اذیتم نکنه متاسفانه به دلیل اذیتای مانمو مشکلات بعد از ازدواجو خانواده شوهر حملات پانیک گرفتم الان هیچ کس درکم نمیکنه ماردم یه کوچه باهام فاصله داره اصلا خونمون نمیاد منم خونشون نمیرم چون به خاطر رفتاراشون اذیت میشم مثلا بابام خیلی دوست داره بیاد خونمون از اینور همش زنگ میزنه میگه بیایم از اونور به مامانم میگم تعارف میکنه خسته شدم به نظرتون پاشم برم شهرستان ازشون دور بشم راحت میشم؟

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
بنظرم برو دکتر تا حالت خوب بشه

دکتر رفتم قرص اعصاب داده تو حالت عادی خوبم ولی رفتارای خانوادمو میبینم حالم بد میشه

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتم قرص اعصاب داده تو حالت عادی خوبم ولی رفتارای خانوادمو میبینم حالم بد میشه

پس برو مشاوره.چون خانوادتو نمیتونی کاری کنی.باید رو خودت کار کنی تا نتونن روت اثر بذارن

من همین یه دونه ام!