2777
2789

حالا باز رنگشو هم که بخوای یه سری چیزای طبیعی دیگه که دوستان گفتن قاطی میکنن تو حنا خیلیییییی خوشرنگ میشه..دخترعمم گذاشته بود انگار رنگ کرده بود

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻
من اهل رنگ نیستم ک رنگ کنم چون موهای خودم خوشرنگه و خرمایی

منم موهام خرماییه قهو ای خیلی خیلی روشن ولی خسته شدم آخه همه موهاشون قهوه اییه میخوام یکم متفاوت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اهل رنگ نیستم ک رنگ کنم چون موهای خودم خوشرنگه و خرمایی

منم خودم تمایل نداشتم برا عقد رنگ کنم منتهی چون جنس موهام خیلی لخت و ضعیف بود گفتن شنیون باز که من میخواستم تا آخر مجلس نمیمونه و باید رنگ کنم که یکم ضخیم و خشک بشه ولی خب چون دکلره میخواست برا رفع حنا هاش قید رنگ و موی باز رو زدم

منم موهام خرماییه قهو ای خیلی خیلی روشن ولی خسته شدم آخه همه موهاشون قهوه اییه میخوام یکم متفاوت باش ...

این دستوری بود که دخترعمم گفت استفاده کردم قهوه ای شد ولی منم فقط شنیدم تضمینی نمیدم روش بعدا یقه منو نگیری😬

پوست سبز گردو را در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم و زعفران را دم کرده و در آبِ پوست گردو، حل کرده و حنا را در آن مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ را در آن میریزیم و گل بابونه آسیاب کرده را با آن ترکیب میکنیم و بعد قهوه حنا را از عطاری تهیه کرده و با آن مخلوط میکنیم و به سر میزنیم از ظهر تا شب...