2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی فهمیدن باردارین زدین؟ببخشید زیاد سوال میپرسم،من دکتر این ماه یک بسته کلومیفن داده بهم امشب اخری ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باش.نه باردار نبودم یعنی نمیدونستم باردارم یانه.دکتر وقتی کلومفین داد گفت از شب پنجم پری  تا دهم شبی دوتا بخورم.آمپول پروژسترونم داد گفت بیست و سوم پری بزنم دلیلش رو که پرسیدم گفت اگر باردار شده باشی این آمپوله نطفه رو‌نگه میداره.بعدم این قرص رو که میخواستم بخورم گفت از شبی که قرصم تموم شد یه شب درمیون اقدام کنم بطوری که حتما یازدهم و سیزدهم و پونزدهم پری حتما تو اقدامم باشه چون گفت این روزا خیلی مهمه.و گفت آمپوله رو که زدم روز بیست و سوم زپری اون روزم حتما اقدام داشته باشم.اینا حرفایی بود که دکترم بهم زد و واقعا نتیجه گرفتم.شماهم انشالله نتیجه بگیری.😊🙏

خواهش میکنم عزیزم راحت باش.نه باردار نبودم یعنی نمیدونستم باردارم یانه.دکتر وقتی کلومفین داد گفت از ...

ممنون از راهنماییت،من دکتر بهم یک بسته کلومیفن داد گفته از شب پنحم تا نهم شبی دوتا بخور،بعد دهم،دوازدهم،چهاردهم،هحدهم پریود نزدبکی داسته باش،ولی امپولی تداد بهم