2777
2789

عزیزم اگر تبش بین ۴ ساعت زیاد شد تا میتونی باید پاشویه کنی اگر پاشویه جواب نداد نصف وزن بچه ات بهش شربت بروفن مخصوص بچه ها بده، من همیشه همین مشکل با دخترم دارم دوماه بعد هم موقع واکسن اش و من عزا گرفتم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اگر تبش بین ۴ ساعت زیاد شد تا میتونی باید پاشویه کنی اگر پاشویه جواب نداد نصف وزن بچه ات بهش ش ...

نترسید دختر منم بد واکسنه  ۲ ۴ ۶ ماهگیش همش  اسه تب شدید تو اورژانس بودم ولی هجده ماهگی شب اول تب ۴۰ بود بعد چهارساعت خیلی کم شد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
نترسید دختر منم بد واکسنه  ۲ ۴ ۶ ماهگیش همش  اسه تب شدید تو اورژانس بودم ولی هجده ماهگی شب ...

خدا کنه ،یعنی بجز واکسن دو ماهگی بقیه واکسن ها من همش مثل شما اورژانس بودم، دختر من خیلی بد تب، همش تب ۴۰، بعد تبش اصلا با آستامینوفن کنترل نمیشه نهایتا دو ساعت دکتر کمکی بروفن داده، حالا بروفن میخوره تبش از ۴۰  یه دفعه میاد ۳۴ میشه مثل گوله یخ، دکتر گفته بهش کم کم بدم از نصف وزن بچه کمتر میدم 

من یکماه پیش واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم خیلی اذیت شد اصلا نمیزاشت براش کمپرس سرد و گرم بزارم گریه میکرد تبشم فقط ۴ ساعت یبار با شربت استامینوفن کنترل کردم دکترش قبلا بهم گفته بود زیر دوسال پروفن به بچه نده 

توکلت علی الله