2777
2789
هر روز این ذکر هارو بگیم؟

از امروز شروع کنیم هرروز 100 تا بگیم تا چهارشنبه بعد ، که تموم میشه  به 13 نفر معرفی کنی

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

فدات این ختم مجرب هست؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای...

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
فدات این ختم مجرب هست؟؟

عزیزم من شنیدم خیلی مجرب هست  خیلی ها ازش حاجت گرفتن من خودم تازه شروع کردم خودم چند روزه خیلی دلم شکسته بود محال خوشی نداشتم الان خدا روشکر یکم آروم شدم سپردم به خدا

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
از امروز شروع کنیم هرروز 100 تا بگیم تا چهارشنبه بعد ، که تموم میشه  به 13 نفر معرفی کنی

برام دعا کن یه بخت خوبی گیرم بیاد از اولی خیری ندیدم

ایشاالله دومی بهتراز اون باشع

تیکر تولد عشقمه عزیزانم من حامله نیستم  لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم💫⭐

میشه اسم منم بنویسیدفاطمه هستم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
برام دعا کن یه بخت خوبی گیرم بیاد از اولی خیری ندیدم ایشاالله دومی بهتراز اون باشع

ان شاا لله عزیزم به زودی یه ازدواج عالی داشته باشی

میشه اسم منم بنویسیدفاطمه هستم

چشم عزیزم توکل به خدا حاجت روا بشی 

چشم عزیزم توکل به خدا حاجت روا بشی 

چشمتون بی بلا🌹 انشاءالله که خدا حاجات شما رو هم برآورده کنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

دوستان گلم یه ختم مجربی هم هست اگه دوست داشتید امتحانش کنید

روز چهارشنبه آیه ۲۲ سوره حشر رو ۷۰ بار بخونید و بعد حاجتتونو از خدا بخوایید ان شاءالله بحق این ماه عزیز همتون حاجت روامیشید🙏

اگه حاجتتونو گرفتید واس منم دعا کنید مرسی🌹

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
دوستان گلم یه ختم مجربی هم هست اگه دوست داشتید امتحانش کنید روز چهارشنبه آیه ۲۲ سوره حشر رو ۷۰ بار ...

ممنون عزیزم انشاءالله که خدا حاجاتتون رو برآورده کنه