بهارناز20 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4688 عنوان ختم بسیار مجرب .... 1951 بازدید | 33 پست السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار 1399/02/31 | 09:47 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaaaaaaaaaaa138 عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1066 تو رو خدا واسه منم دعا کنیناسمم زهراس.یادتون نره ها
بهارناز20 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4688 سلام خیلی ها از این ختم حاجت گرفتن و شنیدم خیلی مجرب هست من خودم شروع کردم خواستم به شما معرفی کنم ان شاالله بدین حاجت روا بشین السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
دخترتنها۱۳۷۸۲۰ عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 1637 سلام خیلی ها از این ختم حاجت گرفتن و شنیدم خیلی مجرب هست من خودم شروع کردم خواستم به شما معرفی کنم ا ... چرا اینهمه حاجت دارا جواب میگیرن ولی واسه من یه معجزه ای نمیشه😔😔
بهارناز20 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4688 تو رو خدا واسه منم دعا کنین اسمم زهراس.یادتون نره ها حتما عزیزم برات 5 صلوات فرستادم این ختم خیلی راحته اصلا وقت گیرنیست انجام بده توکل به خدا ان شالله حاجت روا بشی السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
zahraaaaaaaaaaaa138 عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1066 حتما عزیزم برات 5 صلوات فرستادم این ختم خیلی راحته اصلا وقت گیرنیست انجام بده توکل به خدا ان ش ... ممنونم.ایشالا که خدا توفیق بده و انجام بدممرسی از مهربونیت عزیزم
بهارناز20 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4688 چرا اینهمه حاجت دارا جواب میگیرن ولی واسه من یه معجزه ای نمیشه😔😔 عزیزم توکل به خدا ناامید نباش ان شالله حاجت می گیری السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 منم هستم حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
دخترتنها۱۳۷۸۲۰ عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 1637 عزیزم توکل به خدا ناامید نباش ان شالله حاجت می گیری هر چله ای که برمیدارم جواب نمیده خسته شدم😓😭
kianioon۹۴ عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 969 حتما عزیزم برات 5 صلوات فرستادم این ختم خیلی راحته اصلا وقت گیرنیست انجام بده توکل به خدا ان ش ... هر روز این ذکر هارو بگیم؟ تیکر تولد عشقمه عزیزانم من حامله نیستم لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم💫⭐
بهارناز20 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4688 منم هستم ان شاالله عزیزم حاجت روا بشی السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 حتما عزیزم برات 5 صلوات فرستادم این ختم خیلی راحته اصلا وقت گیرنیست انجام بده توکل به خدا ان ش ... من ک فقط مگر معجزه کاری کنه برام حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
بهارناز20 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4688 من ک فقط مگر معجزه کاری کنه برام برات آیت الکرسی خوندم عزیزم السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
dostekhoda98 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 7123 هر چله ای که برمیدارم جواب نمیده خسته شدم😓😭 برای قبولی دعا باید امیدت فقط خدا باشه و ذره ای شک نکنی ترک گناه هم خیلی تاثیر میزاره 🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️