2777
2789
عنوان

گیردادن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم. الان دورش اینجوره خیلیا حال تورو دارن . منم زیاد خوشی ندیدم ازش. همش ب من ...

ازش دوری کن زیاد دهن ب دهنش نشو بخدا از دشمن شاید ی ضربه بوخوری ولی دوست تیکه تیکه میکنه قلبتو

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
ازش دوری کن زیاد دهن ب دهنش نشو بخدا از دشمن شاید ی ضربه بوخوری ولی دوست تیکه تیکه میکنه قلبتو

بخدا انقد اذیتم میکنه و گیر میده میزنه ب سرم ازدواج کنم زودتر خلاص شم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا انقد اذیتم میکنه و گیر میده میزنه ب سرم ازدواج کنم زودتر خلاص شم. 

اشتباه منو نکن از تو چاله میفتی تو چاه منم گفتم هرکی باشه ازدواج میکنم میرم چشممو بستم و گفتم باشع اونم تو سن ۱۶/۱۷سالگی انقدر زجر کشیدم ک واقعن موندم خونه بابام جهنم بود یا اینجا..چمیدونم اصن انگار خدامنو فراموش کرده 

از زندگی الانت راضی نیستی؟از شوهرت؟

باز حداقل اینجا کمتر کتک میخورم وقتی سرکاره تنهام کسی نیست هی اذیتم کنه و قر بزنه..من فق واس رهایی از خونه بابام ازدواج کردم خودش اعتیاد داشت تو خونه بود همیشه ب حقو ناحق کتک میزدمون.. اینجا حداقل ی لقمه نون هس بوخورم...چی بگم والا

باز حداقل اینجا کمتر کتک میخورم وقتی سرکاره تنهام کسی نیست هی اذیتم کنه و قر بزنه..من فق واس رهایی ا ...

وای عزیزم درکت میکنم خیلی شرایطت سخت بوده ایشالا خدا زندگی هممونو درست کنه. خیلی سخته بخوای از یه جهنم فرار کنی و به یه جهنم دیگه پناه ببری

وای عزیزم درکت میکنم خیلی شرایطت سخت بوده ایشالا خدا زندگی هممونو درست کنه. خیلی سخته بخوای از یه جه ...

تو سعی کن بری سرکار ی درامد داشته باشی ی طوری خودتو بکش بالا

تو سعی کن بری سرکار ی درامد داشته باشی ی طوری خودتو بکش بالا

حس میکنم پشتم خالیه . دلم یکیو میخواد ازم حمایت کنه . بخدا منم شرایطم سخته. بابام ک کلا بیخیاله ماعه. مامانمم بیچاره مث من گیر کرده داداشمم ک همش اذیت میکنه

حس میکنم پشتم خالیه . دلم یکیو میخواد ازم حمایت کنه . بخدا منم شرایطم سخته. بابام ک کلا بیخیاله ماعه ...

ببین رلو دوست پسر بدرد نمیخورن واقعن میگم ما ک شوهرشو داریم و مصلن تعهد محضری داده چنبارشدع مچشو گرفتم ک ب اینو اون پیام داده و باهاشو دل داده و قلوه گرفته...اون ک دیگ ی رله و بی قیدو آزاد میتونه با هزارنفرباشع تو دختری آسیب میبینی...بنظرم اگ ی جای خوب و قابل اعتماد کارپیداکنی میتونی روپاخودت وایسی و زندگیتو هرطور ک دلت بخاد بسازی...فقط خواهشن اشتباهات منو تکرار نکن 

ببین رلو دوست پسر بدرد نمیخورن واقعن میگم ما ک شوهرشو داریم و مصلن تعهد محضری داده چنبارشدع مچشو گرف ...

اره  حرفات درسته. دوسدارم کار پیدا کنم رو پا خودم باشم. خدا کمک کنه فقط