2777
2789
عنوان

گیردادن

253 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من ۲۱سالمه ولی هنوز داداشم ک بزرگتر ازمنه بهم گیر میده. مثلا میخوام برم بیرون همش می پرسه کجا با کی ... بخدا خسته شدم دیگه. خیلی بددله.  بنظرتون چکار کنم. اصلا منطق ام نداره ک بخوای باش منطقی حرف بزنی. هروقت گیر میده اتفاقا جوابشو میدم ولی فایده نداره. انگار من بچم. دانشگام یه شهره دیگست خودم میرم و میام همیشه ولی با این وجود هنوزم حساسه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اعصاب نذاشته برام

من دوساله ازدواج کردم الان ۲۰ سالمه توزیرزمین خونه مادرشوهرم زندگی میکنم ب بدبختی ن حمام داره ن دستشویی  ن اتاق خواب ن جای درست حسابی همه وسیلهام رطوبتی شدن اینارو گفتم ک ی سر سوزن از زندگیمو بدونی...خونواده خودمم ی شهر دیگن ،شوهرم دنبال شاگرد میگشت بش گفتم داداشم گناداره بگو بیاد همینجا بات میره کار شبام همینجا میخابه قبول کرد یک ماه جلوش بزار بردار کردم خمو راست شدم اون واس خودش کار میکرد ولی من میگفتم اشکال نداره بزا بمونه همینجا صبونه ناهار شام میوه هرچی بگی من فراهم میکردم ک بش سخت نگذره چندروز پیش ب شوهرم گفته بود آجی ک ینی من باشم با یه پسره رابطه داره و باش دوسته شوهرم یک سرو صدا و آبرو ریزی و یک خوندلی درست کرد بش میگفتم بگو کی این حرفو زده اخه مرد حسابی من ک همش خونم چرا انق تند میری یهو از زیر زبونش در رفت ک داداشت گفته اصن مات مونده بودم!!!!بهش گفتم اگ بجا تو ی سگ اورده بودم و این غذاهایی ک جلوت گذاشتم ن فقط نون خشک میریختم جلوش باوفاتر بود بخدا نمیدونی ک شبا تو خاب دارم باش دوامیکنم روزا همش تو فکر این کارشم هی میشینم گریه میکنم ب حال خودمو این بدبختیم ک هیچکسو ندارم حتی داداشمم ب حقم نیست نمیدونی چی کشیدم ک...گفتم وسایلتو جم کن برو تو همون خرابشده تو واقعن لیاقت خوبی نداری:(خیلی دلم ب حال خودم سوخت خیلی

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
من دوساله ازدواج کردم الان ۲۰ سالمه توزیرزمین خونه مادرشوهرم زندگی میکنم ب بدبختی ن حمام داره ن دستش ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم. الان دورش اینجوره خیلیا حال تورو دارن . منم زیاد خوشی ندیدم ازش. همش ب من حسودی میکنه اذیتم میکنه