2777
2789

تا حالا شده احساس کنید کله تون شده یه اتاق شلوغ ونامرتب و پر از حس های منفی یا زباله .

حسهایمنفی رو میشه کنترل کرد و مرتب کرد امازباله هارو باید دور ریخت و من امشب کمی احساس ضعف روحی می کنم. 

اول این که در مهمانی ناخواسته برای خودنمایی حرفی زدم که خودم پشیمونم و امیدوارم برداشت بد نشه ازش، اصلا نمی دونم چرا چنین حرف بی ربطی زدم و درونم این میل به توجه گرفتن از اون جمع رو چرا کنترل نکرد چون قبلاهم با حرف بی فکر ، باعث سوتفاهم شدم. 

دوم اینکه با خودم درگیرم که جرا اشتباه رو تکرار کردم! 

سوم درگیر احساس عذاب وحدانم چون پدرم دوست نداره خیلی هزینه ای برای سیسمونی بپردازه و مادرم و برادرم و خواهرام به خاطر آرامش من دارن هزینه شو می دن. 

چهارم اینکه خودم از این که نمی تونم محکم بایستم و بگم من نمی خوام کسی چیزی برام بخره و توقع شوهرم رو تمام کنم از خودم ناامید شدم. 

اینم بگم اوایل با همسزم صحبت کردم اما اون هیچ رقمه نمی پذیرفت یا اگه می پذیرفت با دل چرکینی بود که مامانمم باحام حرف زد و گفت تو کاری ات نباشه من و داداشت و ابجی هات جورش می کنیم به راحتی . 

حالا امشب هر چی عذاب وجدان و پشیمونی و حس منفی هست بهم هجوم اوردن. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شخصیت خود سرزنش گر داری درست مثل من 

نمیدونم چیکار میشه کرد فقط سعی کن بهش فکر نکنی 

و باور کن اینقدر که ما از یه حرف خودمون هزار جور برداشت بد میکنیم ،بقیه اینطور نیستن 

در مورد سیسمونی هم چه اشکالی داره خواهرات ک برادرت کمک کنن 

بعنوان هدیه ازشون قبول کن 

توام یه روز براشون جبران میکنی

عزیزم خودنمایی بدترین صفت هر ادمیه البته از نظر من ولی خب حرفت چی بود شاید خودت فکر میکنی خراب کردی....

درمورد سیسمونی زیاد درگیر نباش مردها همشون خودخواهن پدرتون یک نمونش که بدل دخترش فکر نمیکنه  شوهرتون نمونه ی دیگش دلت نمبخواد برا هیچکدومشون بسوزه بزار اصول اجرابشه این به نفعته....حرف مادرتون درست بوده  ولی خودت زیاده خواه نباش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

تو زندگی به خاطر هیچ چیز و هیچ کس و هیچ کاری خودتو سرزنش نکن شاید یه لحظه بیاد تو ذهنت که چرا این کارو کردم!اما بعدش به خودت بگو من هرگز خودمو سرزنش نمیکنم....اونوقت میبینی که چقدر آرامش داری و کمترم اشتباه میکنی

تو مهمونی چی گفتی؟

یه حرف بی ربط در مورد کادویی که خواهرم برای یکی از اقوام همسرش خریده به خانواده همسرم زدم واقعا نمی دونم چرا از خواهرم گفتم انگار بخوام پزش رو بدم و می ترسم اونام چنین فکری کنن. 

تازگی ها توهم می زنم که ممکنه کسی بفهمه باردارم چشمم بزنه

ن دیگه بارداری حسادت که نداره هیچی حتی  خیلی ها مثل من ممکنه با خودشون بگن بدبخت بچه میخوای چیکارحالا روزای سختت مونده پدرت را دربیاره این بچه🤤😂🤭

یه حرف بی ربط در مورد کادویی که خواهرم برای یکی از اقوام همسرش خریده به خانواده همسرم زدم واقعا نمی ...

مهم نیست .سزاوار سرزنش هم نیستی ...

حالا چی خریده بود

ن دیگه بارداری حسادت که نداره هیچی حتی  خیلی ها مثل من ممکنه با خودشون بگن بدبخت بچه میخوای چیک ...

آره موافقم ولی گاهی حس های منفی چتان بهم غلبه می کنن که عقلم تعطیل میشه