سلام بچه ها، توی دانشگاه یه پسر ترم بالایی بود که همش به من نگاه میکرد، از رفتارا و نگاهاش تقریبا برام مشخص شده که بهم توجهی داشته...(البته پسرای دیگه هم بودن که این حالتو داشته باشم ولی سعی کردم توجهی نکنم و فراموش کنم اما اینپسر واقعا از لحاظ شخصیتی خوبه و قبولش دارم و برام مهم شده)
وقتی نگاه میکرد،منم طبیعتا کاری نکردم، سرمو مینداختم پایین یا اونطرفو نگاه میکردم و رد میشدم. خودشم تا چشم تو چشم میشدیم، هل میشد و اونورو نگاه میکرد.
اول توجهی بهش نداشتم ولی نم نم با توجه هاش فکرم مشغول شد.
راجبش تحقیق کردم دیدم پسر خوبیه و خیلی از ویژگی های شخصیتی که من دوس دارم رو داره،با اینکه قیافه ی خیلی جالبی هم نداره ولی عاشق شخصیتش شدم..
از جاهای مختلف خوندم میگن که من باید غیرمستقیم بهش جرئت بدم
من ایسنتاگرام ندارم ولی میخوام نصب کنم و بهش ریکوست بدم(البته نه اینکه بخوام باهاش دوست شم)
ولی میترسم از اینکه نکنه توهم زده باشم(البته تقریبا مطمنم اینطوری نیست و واقعا توجه داشت به من) ،یکی دیگه اینکه شاید اینکار از لحاظ شخصیتی برام خوب نباشه و اون طرفم از من بدش بیاد که اینکارو انجام دادم وبگه دخترخوبی نیست ویکی دیگه اینکه نکنه با ریکوست دادم خودمو کوچیک کرده باشم( من از جو اینستاگرام خبر ندارم ، نمیدونم ریکوست دادن یه دختر به پسر هم دانشگاهی عادیه یا خوب نیست؟)
لطفا نگید که توهم زدم و اینجود چیزا . چون من واقعا حس کردم توجهاتشو، ولی نمیدونم تو این ایام کرونا که دانشگاه تعطیل بود منو فراموش کرده یا هنوزم همونطوریه؟
واینکه من این پسرو خیلی از لحاظ شخصیتی قبول دارم و اگه بخوام بهش فکر نکنم خب ممکنه از دستش بدم...
به نظرتون چیکار کنم که درست باشه؟
ببخشید طولانی شد، لطفا کمکم کنید