2789
عنوان

یک هفته گذشت

301 بازدید | 14 پست

دوشنبه پیش بود مامانم ساعت سه بعدازظهر زنگ زد که بابات خوب نفس نمیکشه زنگ زدیم اورژانس موندم پشت خط تا اومدن و گفتن دوازده سال زندگی پر از درد و رنج و مریضی پدرم تموم شد و به آرامش رسید خیلی دلم تنگه براش سه ماه بود ندیده بودمش به خاطر کرونا که نکنه ناقل باشیم بگیره یک خاکسپاری محدود بدون هیچ مراسمی و غریبانه رفت دیشب  برگشتم خونه خودمون عجیب دلم تنگ شده براش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا بیامرزتش راحت شد 😭😭😭😭😭😭 به امید این که یه روز دوباره هم دیگه رو میبینیم میتونیم این غم بزرگ از دست دادن عزیزارو طاقت بیاریم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

تسلیت میگم عزیزم خدا رحمتشون کنه

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

خدا رحمت کنه وبه شما بازماندگان صبر عنایت کنه،،منم بابام و یک سال پیش تو تصادف وحشتناک از دست دادم،،خیلی خیلی سخته میدونم چه میگی عزیزم،،ولی سعی کن جای گریه فقط نماز و قران براش بخونی،،من هر شب یاسین میخونم و همیشه خوابشو میبینم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم