بچه ها خیلی خستم دیشب صدای ضبط شده شوهرم با ی زن شنیدم تا صبح گریه کردم سه تا بچه دارم نمیتونم بزارم برم شرایط زندگیم خیلی سخته به نظرتون چیکار کنم از دیشب باهاش روبرو نشدم
مهر ومحبت حتما کمه تو زندگیتون که با زنای دیگه هست ؟؟؟؟
حالا کمم باشه باید بره خیانت کنه هرزه گری کنه؟
آیا اگر زن مهر ومحبت نبینه هم میتونه بره ؟!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چند ساله ازدواج کردی عزیزم الان اوضاعت چطوره بهتر شده یا بدتر
۱۰ سال گلم خیلیها اوضاشون مثل منو شماست نمونه توهمین سابت ک خودت میبینی چقد تاپیک خیانت هست یکیشم همین چنروز پیش ک زده بود پربازدید بود نزدیکای ۱۰ تا خانوم فقط تو اون تاپیک نوشتن ک همچین مشکلی دارن اگه شرابط طلاق داری بگیر اگه ن بسپار دست خدا ک خودش کمکمون کنه منم ن همونه چاره چیه میگذرونم 😔😞من ۱۰ سال ازدواج کردم