2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 58 پست
اره سخته هممون عجولیم بخاطرهمین بی صبری همیشه ضربه میخوریم.اونجوری ک خودت گفتی اگ با اینم بهم بزنه م ...

اره میدونم همش دنبال همین کاراست انگار یچیزی کمه تو وجودش که با این کار جبران میشه به خدا هیچ براش کم نذاشتم ولی نمیدونم چی کم داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت تو رو دوست داره؟رابطتون خوبه؟زندگیت چطوریه؟

من زیادی اونو دوست دارم خودمم میدونم اون منو دوست داره ولی من به ختطر اینکه از اول هرکار کرد کوتاه اومدم و به روش نیاوردم بازم تکرار کرد همیشه قسم میخوره که کاری به کسی نداره ولی بازم ادامه میده 

من اولش فک کردم عاشق اون زنه شده شمارو رهاکرده رفته سراغش اماازحرفات معلومه شوهرت اهل هوسه ن عشق.پس ...

نه بابا اصلا نمیفهمه عشق چیه میدونم مریضه ولی من خر دوسش دارم از نظر مالی و زندگی چیزی برام کم نمیزاره ولی این کاراش داره دیوونم میکنه 

[QUOTE=137452753]اره میدونم همش دنبال همین کاراست انگار یچیزی کمه تو وجودش که با این کار جبران میشه به خدا هیچ براش ک ...[/QU

عب نداره خدابزرگه.فقط امیدت ب خدا باشه هروقت دلت گرف برو معنی قران‌رو بخون ازاول اونوقت خیلی ارام میشی بهت قول میدم

[QUOTE=137452753]اره میدونم همش دنبال همین کاراست انگار یچیزی کمه تو وجودش که با این کار جبران میشه ...

مرسی عزیزم خیلی دلم اروم شد باید بسوزم و بسازم به خاطر بچه هام امیدوارم کسی حال منو تجربه نکنه برام دعا کنین خدا بهم صبر بده 

نه بابا اصلا نمیفهمه عشق چیه میدونم مریضه ولی من خر دوسش دارم از نظر مالی و زندگی چیزی برام کم نمیزا ...

میدونم عزیزم درکت میکنم اما نمیتونی کاری بکنی فقط ازخدابخواه درستش کن توام ب روش نیار بهش احترام بذا نذابینتون حرمت نمونه یروز ک برگشت اون شرمنده بشه ن تو

میدونم عزیزم درکت میکنم اما نمیتونی کاری بکنی فقط ازخدابخواه درستش کن توام ب روش نیار بهش احترام بذا ...

همیشه همین کارو کردم ولی الان اصلا نمیتونم نگاه کنم تو صورتش ازش جدا میخوابم تو اتاقم نمیخوام ببینمش فعلا