2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 58 پست

همسرم از همون اول زندگی سرو گوشش میجنبید بارها مچش گرفتم ولی در حد پیام بود تا حالا اینجور حرف زدنش نشنیده بودم دونه دونه کلمه هاش تو ذهنم مونده و همش تکرار میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تقصبرخودشه رفته ب شوهرش گفته ک میدونه

نتونستم جلوی خودم بگیرم خیلی حالم بد بود اگه هم نمیگفتم خودش از حال بدم میفهمید من خیلی دوسش داشتم امیدوارم خیر نبینه 

اخه اینجور که پیدا بود زنه هم شوهر داره همش میگفت من نمیتونم شوهرم بفهمه بدمیشه

عجبا زمونه خیلی خراب شده به نظرم پیگیری کن با وبا کسی که قابل اطمینان در میون بذار زن رو پیدا کن اگه شوهر داره حتما از ترسش دست از زندگیت برمیدارع

عجبا زمونه خیلی خراب شده به نظرم پیگیری کن با وبا کسی که قابل اطمینان در میون بذار زن رو پیدا کن اگه ...

پس باهاش تماس بگیرم و بترسونمش دلم نمیخواد هم زبون همچین ادمی بشم 😞

پس باهاش تماس بگیرم و بترسونمش دلم نمیخواد هم زبون همچین ادمی بشم 😞

نه تماس نگیر به نظرم به یکی بگو شوهرت تعقیب کنه جای زنه رو یاد بگیرین زنه رو تهدید کن که به شوهرش میگی اگه حتی یه دفعه دیگه با شوهرت در ارتباط باشه

اخه اینجور که پیدا بود زنه هم شوهر داره همش میگفت من نمیتونم شوهرم بفهمه بدمیشه

اینجور ادما رو باید به باد کتک بدی

مثلا ببری صداشو بدی شوهره زنه 

بیان تا میخوره بزننش

خ سخته که صداشو شنیدی و میدونم الان تو ذهنت مدام تکرار میشه

عاشقتم خدا جون  
نتونستم جلوی خودم بگیرم خیلی حالم بد بود اگه هم نمیگفتم خودش از حال بدم میفهمید من خیلی دوسش داشتم ا ...

اره سخته هممون عجولیم بخاطرهمین بی صبری همیشه ضربه میخوریم.اونجوری ک خودت گفتی اگ با اینم بهم بزنه میره سراغ یکی دیگ.پس کاری بهش نداشته باش بخاطر بچه هات تحمل کن بعدشم همچین ادمی ارزش دوستداشتن نداره هرچند قلب ادما اینچیزا حالش نیس.فقط دعاکن سرش ب سنگ بخوره برگرده

اینجور ادما رو باید به باد کتک بدی مثلا ببری صداشو بدی شوهره زنه  بیان تا میخوره بزننش خ سخت ...

اره کثافت همش میخندید عشوه گری میکرد واقعا چطوری میتونن بازندگی مردم بازی کنن اخه اگه بیوه بود اگه دختر بود ی چیزی خوب اشغال چطوری تو صورت شوهرت نگاه میکنی