2777
2789

ریزش مو، رشد موهای زائد، چاقی شکمی، نامنظم شدن پریود، شوره سر، جوش«آکنه» 

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان ژنتیکی دارم عادت های نامنظم دارم موقع عادت سردرد شکم درد دارم ریزش مو دارم اگه قرص نخورم لکه بینی دارم قرص متفورمین و سیپترون کامپاند مصرف میکنم خود دکتر میگه حامله میشی ولی زمان میبره

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

این علائم پلی کیستیکه

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...

ایشون کامل تر گفتن من این علائم رو هم دارم

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

من کیست تخمدان هموراژیک داشتم این ماه بهم دکتر ال دی داد گفت رفع میشه

اصلا ب باروی هم گفت ربطی نداره خیلیا با کیست باردار میشن ولی خوب خطرناکه دفع شه بهتره

علائمشم برا من درد شدید تخمدان در حد فجیع پریودمم عقب افتاد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خب چند نوع کیست داریم ی مدل نیست

من اصلا سابقه کیست نداشتم 

ولی حدود دو ماه پیش اورژانسی مصرف کردم و بعد از اون پریودم جا ب جا شد چون هیچ وقت این مشکلو نداشتم میترسم بخاطر عوارض مصرف کیست گرفته باشم امکانش هست ?  و بیشتر نگرانیم درباره اینه که ناباروری میاره?

اینا پلی کیستینکه ها

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من اصلا سابقه کیست نداشتم  ولی حدود دو ماه پیش اورژانسی مصرف کردم و بعد از اون پریودم جا ب جا ...

ناباروری ک فک نکنم کیست داشته باشه درنهایت تنبلی تخمدانه اونم دیر باردار میشی نه ناباروری من فک نکنم اصن کیست گرفته باشی بخاطر قرصاست دکتر برو