2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 20 پست
ریزش مو، رشد موهای زائد، چاقی شکمی، نامنظم شدن پریود، شوره سر، جوش«آکنه» 

چند موردشو دارم ولی از قبل بوده و قبلا مشکل کیست نداشتم 

امکان وجودش تو یه ماه هست یا نه کیست خیلی قدیمی تره

من حتی دیدم با کیست باردار شدن با اینکه میگن کیست ناباروری میاره درمان میشه، بازگشتم داره

جدی 

خیلی ممنون   من قبلا اورژانسی مصرف کردم بعد از اون این دفعه دومه که مریضیم جا ب جا میشه بخاطر همون ترسیدم که نکنه کیست گرفته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند موردشو دارم ولی از قبل بوده و قبلا مشکل کیست نداشتم  امکان وجودش تو یه ماه هست یا نه کیست ...

اگه ببشتر نگران نامنظمی هسی، اگه علائم هم داری. تا سه ماه ببین وضعت رو، اگه هر سه ماه نامنظم بود برو دکتر

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...
من کیست تخمدان هموراژیک داشتم این ماه بهم دکتر ال دی داد گفت رفع میشه اصلا ب باروی هم گفت ربطی ندار ...

منم این ماه درد شدید تخمدان داشتم و برای بار دوم پریردم نامنظم شد