2789
وای منم ناراحتم

اگه حساسی بگو دکتر استراحت مطلق داده جفت پایینه یه دروعی مصلحتی بده 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.یه سوال با اجازه استارتر.میشه با وضعیت کرونا برای بارداری اقدام کرد

اره 

چرا نشه بلاخره دو سال درگیر کروناییم 

چ میشه کرد

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اره  چرا نشه بلاخره دو سال درگیر کروناییم  چ میشه کرد

من هشت ساله ازدواج کردم.تازه میخواستم بچه دار شم که کرونا پیش اومد.بعدش دست نگه داشتم تا این ماه اقدام‌کردم.الان همسرم خیلی نگرانه و میگه کاش بچه دار نشیم

دکترم گفت نرو خطرداره

پس نرو 

چون بارداری 

الان شوهرت چیزی نمیگه بعد خدای نکرده طوری شد زبونش دراز میشه 

خواهرت درک داره ناراحت نمیشه 

عروسی هم بگو برات لایو بگیرن

ویدیوکال بگیرن ببین اصلا همینجوری تو عروسیشون باش و باهاشون عکس بگیر

من هشت ساله ازدواج کردم.تازه میخواستم بچه دار شم که کرونا پیش اومد.بعدش دست نگه داشتم تا این ماه اقد ...

زندگی جریان داره

چ بچه ها ک تو کرونا دنیا اومدن و چ بچه ها که دنیا میان

شمام روش 

مث زمان جنگ ازون زمان ک بدتر نیست ترس موشک و بی امکاناتی اینا ک دیگه نیس

حالا صاف گذاشتی تو کرونا اقدام کردی؟

همسرم هم مخالف بود.ببین در صدد اقدام جدی نبودیم ولی نمیدونم چرا حس میکنم این دفعه باردار میشم.یسری علائم دارم.خودم هم خیلی نگرانم .یعنی تصمیم باردلری نبود ولی حس میکنم که این دفعه 

نه ولی یه هفته بعد اقدام سینه هام حساس شده درد میگیره .درد زیر شکم نفخ ببخشید یبوست

آها آره اینا علایم بارداریه ولی بعضی وقتا بخاطر اینکه رحم داره آماده لقاح میشه این علایم میاد