اگه حساسی بگو دکتر استراحت مطلق داده جفت پایینه یه دروعی مصلحتی بده
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام.یه سوال با اجازه استارتر.میشه با وضعیت کرونا برای بارداری اقدام کرد
اره
چرا نشه بلاخره دو سال درگیر کروناییم
چ میشه کرد
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
اره چرا نشه بلاخره دو سال درگیر کروناییم چ میشه کرد
من هشت ساله ازدواج کردم.تازه میخواستم بچه دار شم که کرونا پیش اومد.بعدش دست نگه داشتم تا این ماه اقدامکردم.الان همسرم خیلی نگرانه و میگه کاش بچه دار نشیم
الان شوهرت چیزی نمیگه بعد خدای نکرده طوری شد زبونش دراز میشه
خواهرت درک داره ناراحت نمیشه
عروسی هم بگو برات لایو بگیرن
ویدیوکال بگیرن ببین اصلا همینجوری تو عروسیشون باش و باهاشون عکس بگیر
من هشت ساله ازدواج کردم.تازه میخواستم بچه دار شم که کرونا پیش اومد.بعدش دست نگه داشتم تا این ماه اقد ...
زندگی جریان داره
چ بچه ها ک تو کرونا دنیا اومدن و چ بچه ها که دنیا میان
شمام روش
مث زمان جنگ ازون زمان ک بدتر نیست ترس موشک و بی امکاناتی اینا ک دیگه نیس
همسرم هم مخالف بود.ببین در صدد اقدام جدی نبودیم ولی نمیدونم چرا حس میکنم این دفعه باردار میشم.یسری علائم دارم.خودم هم خیلی نگرانم .یعنی تصمیم باردلری نبود ولی حس میکنم که این دفعه