2777
2789
عنوان

مشکل مغز جنین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 40690 بازدید | 183 پست

خواهزم شش ماهه حامله بود مبگفتن تو مغز بچه کیست هس. حتا یک دکتر بیشعور گف سقطش کن. اما کیست از بین رف خودش😕

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مطمئنم گل پسرت سالمه سالمه تو شکمت داره میگه اینا چی میگن من که حالم خوبه 😍😅 

سلام عزیزم خوبی؟تو هفته ۳۱منم رفتم سونوگرافی با توکل به خدا و توسل به ائمه و کلی نذر و نیاز دکتر بهم گفت که کورپوس کالوزوم دیده میشه، اندازه بطنش به حداکثر نرمال رسیده و اگه همین حد بمونه خوبه ، ولی ورم کلیه ها همچنان باقیه و استخوان دماغش کوچیکه🥲الان ۳۶هفته هستم و ۳هفته دیگه ان شاالله زایمانمه

قسمت میدم بحق جد پسرای گلت برای سلامتی پسر منم دعا کن

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
سلام عزیزم خوبی؟تو هفته ۳۱منم رفتم سونوگرافی با توکل به خدا و توسل به ائمه و کلی نذر و نیاز دکتر بهم ...

سلام عزیزم  خدا رو هزار مرتبه  شکر براتون حتما  تو حرم امام رضا  دعا  میکنم 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
بعد مال شما شاید همون موقع هم  بوده و ندیدنش . هفته ۳۴, دیدنش . .. چند جا سؤنو فرستادن یا یه جا ...

عزیزم من سونوگرافی  معتبر  رفته بودم دکتر خودمم  سونو  کرده بود  همین تشخیص  رو دادن  من که دلم روشنه مشکل بچه  حل میشه  تو حرم امام رضا  هم براتون  دعا کردم 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
عزیزم تو رو خدا از ته دلت برا پسرم دعا کن .پسرم شنبه نوبت ام آی ار داره . این روزا حال دلم اصلا خوب ...

عزیزم به دلت  بد راه نده  تو حرم امام رضا حتما برای گل پسرتون  دعا میکنم  ان شاءالله  چیزی نیست عزیزم خوب درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم نگران نباش  خدا بزرگه 

عزیزم به دلت  بد راه نده  تو حرم امام رضا حتما برای گل پسرتون  دعا میکنم  ان شاء ...

تو رو خدااز ته دلتون  امام رضا رو به جوادش قسم بده . نگاهی به پسرم کنه .فقط خدا میدونه حالم چطوره دیشب تا صبح فقط از خواب میپریدم .

سلام عزیزم  خدا رو هزار مرتبه  شکر براتون حتما  تو حرم امام رضا  دعا  میکنم ...

ممنونم عزیزم لطف میکنی واقعا

من از اول بارداری پسرمو نذر امام رضا کردم خواهش میکنم هروقت رفتی حرم از ته دلت واسه سلامتیش دعا کن😭

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

سلام الان این پیام ها رو خوندم واقعا خوشحال شدم که مشکلت حل شد منم غربالگری اول گفتن مشکلی نیس توی انومالی گفتن بطن لترال تحتانی یکی از قل هام ضخیم شده خیلی نگرانم .پیام ها رو خوندم یکم دلگرم شدم برای منم دعا کن خدا خیرت بده

عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
عزیزم من سونوگرافی  معتبر  رفته بودم دکتر خودمم  سونو  کرده بود  همین تشخیص ...

عزیزم برا من خیلی دعا کن هروقت یادت افتاد . منم هفته های بالاتر میرم اگه تشکیل شد میام میگم. فعلا که هنوز دیده نشده . خدا کنه مال بچه منم تشکیل بشه

سلام عزیزم خوبی؟تو هفته ۳۱منم رفتم سونوگرافی با توکل به خدا و توسل به ائمه و کلی نذر و نیاز دکتر بهم ...

عزیزم.شما بعد از اینکه گفتن کورپوس کالوزوم نیست دیگه نرفتی سونو تا هفته ۳۱؟؟

عزیزم.شما بعد از اینکه گفتن کورپوس کالوزوم نیست دیگه نرفتی سونو تا هفته ۳۱؟؟

نه عزیزم‌ دیگه سونو نرفتم ۳۱هفته رفتم جای دیگه که دکتر گفت دیده میشه ولی اگه اطمینان میخوایین برین ام آر آی که ما به همون سونو بسنده کردیم

نه عزیزم‌ دیگه سونو نرفتم ۳۱هفته رفتم جای دیگه که دکتر گفت دیده میشه ولی اگه اطمینان میخوایین برین ا ...

پس ممکنه زودتر از اینا تشکیل شده باشه یا حتی دکتر اول اشتباه کرده باشه . من که تا هفته ۲۷ هم هنوز رویت نشده نمیدونم تشکیل میشه یا نه 😔... التماس دعا 

پس ممکنه زودتر از اینا تشکیل شده باشه یا حتی دکتر اول اشتباه کرده باشه . من که تا هفته ۲۷ هم هنوز رو ...

آره عزیزم ممکنه؛ من چون بچم هرجوری باشه راضی به سقطش نشدم و نیستم زیاد توجه به حرف دکترا نکردم حتی پیگیری آزمایشات تکمیلی هم انجام ندادم هفته ۳۱ واسه کنترل وزن رفته بودم که دکترم نوشته بود ناهنجاریهای آنومالی کنترل بشه که خداروشکر ۲تاش رفع شده بود اما استخوان بینیش هنوز کوچیکه و کلیه هاش ورم داره 

دیگه سپردم به خدا و امام رضا که پسرم رو بهم ببخشن

توام نذر کن واسه سلامتی امام زمان به نیت سلامتی نی نی تو شکمت ان شاالله خدا دعاهات رو بی جواب نمیزاره عزیزم 

همه چی دست خودشه...