2777
2789
عنوان

مشکل مغز جنین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 40690 بازدید | 183 پست
سلام عزیزم خدا بهم عنایت کرد و با توسل به ائمه بچم سالم به دنیا اومد الان پسرم نه ماهشه

منم خیلی توسل به ائمه کردم.ولی هفته ۳۴ اندازه بطن انقد بالاست که دارم دیوونه میشم .. و هنوزم مشکلش هست ... شما برای من دعا کن 

منم خیلی توسل به ائمه کردم.ولی هفته ۳۴ اندازه بطن انقد بالاست که دارم دیوونه میشم .. و هنوزم مشکلش ه ...

سلام عزیزم

مشکل بچتون حل شد؟

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه بطنش هفته ۳۴ . شانزده بود . 

مشکل منم مثل شما هست ۳۱ هفته رفتم ام ار ای گفتن نصفه تشکیل شده یه مقدار پشتش هنوز مونده کورپوس کالزوم 

هفته پیش ۳۶ هفته رفتم سونو گفت اندازه بطن تقریبا خوب شده فقط یه کم زیاده 

اما کورپوس کالزوم تو این هفته با سونو دیده نمیشه چون جمجمه کامل تشکیل شده امواج سونو نشون نمیده باید بری ام ار ای 

اما من نرفتم

دکتر مغز و اعصاب گفت چند روز بعد تولد بچه خودشو ببر ام ار ای ببینیم چه طوره

بچه شما الان چند ماهشه؟

مشکل منم مثل شما هست ۳۱ هفته رفتم ام ار ای گفتن نصفه تشکیل شده یه مقدار پشتش هنوز مونده کورپوس ...

حدود دو ماه . نترس عزیزم . مال شما هم کاملا سالمه . چون هر جنینی ممکنه رشدش متفاوت باشه . و دکترا فقط اون چیزی که توی کتاباشون خوندن میگن . وگرنه لزوما علم اونا کامل نیست نسبت به رشد قسمت‌های مختلف بدن جنین . 

حدود دو ماه . نترس عزیزم . مال شما هم کاملا سالمه . چون هر جنینی ممکنه رشدش متفاوت باشه . و دکترا فق ...

سلام خواهر من دوقلو باردارم ان تی هم ازمایش هم سونو نرمال بود الان هفته ۱۸ هستم انومالی دادم یکی از قلها تو سرش کیست کوروئید هس دکترم گفت ازمایش سلفری بده چیکارکنم همش گریه میکنم

حدود دو ماه . نترس عزیزم . مال شما هم کاملا سالمه . چون هر جنینی ممکنه رشدش متفاوت باشه . و دکترا فق ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون امیدوارم که همه چیزش خوب باشه

حالا پس فردا زایمان دارم به امید خدا مرسی که جواب دادی❤️

سلام عزیزم خوبی؟تو هفته ۳۱منم رفتم سونوگرافی با توکل به خدا و توسل به ائمه و کلی نذر و نیاز دکتر بهم ...

امیدوارم بچتونو سالم بدنیا آورده باشین. همش دنبال میکردم ببینم نتیجه چی شد که دیگه ازتون خبری نبود. کاش پیاممو ببینین و جواب بدین

امیدوارم بچتونو سالم بدنیا آورده باشین. همش دنبال میکردم ببینم نتیجه چی شد که دیگه ازتون خبری نبود. ...

سلام عزیزم بله پسرم الان ۴ماهشه خداروشکر صحیح و سالم با دماغ فندقی فقط مشکل کم کاری تیروئید خفیف داره که ان شاالله دکتر قراره قرصش رو قطع کنه به زودی

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
سلام عزیزم بله پسرم الان ۴ماهشه خداروشکر صحیح و سالم با دماغ فندقی فقط مشکل کم کاری تیروئید خفیف دار ...

خداروشکر عزیزم. بالاخره نفس راحت کشیدی. دعا کن وضعیت منم ختم بخیر بشه

خداروشکر عزیزم. بالاخره نفس راحت کشیدی. دعا کن وضعیت منم ختم بخیر بشه

خدا ان شاالله همه بچه هارو صحیح و سالم بذاره تو دامن مادرشون ان شاالله بحق فاطمه زهرا هیچ بچه مریضی تو دنیا نباشه بحق ۶ماهه اباعبدالله کوچولوی شما هم صحیح و سالم بیاد تو آغوشت عزیزم 

مشکلش چی هست؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞