سلام خانوما من هفته 26 بارداری هستم امروز رفتم سونو گرافی یه چیزایی برای مغز جنین نوشته خیلی ناراحتم تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره به من بگه الان عکس سونو رو میفرستم
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته اینو بهت بگم برای شما رو خیلی زود فهمیدن امکان تشکیل شدن کورپوس کالوزوم تو هفته های بعد خیلی ب ...
سلام خوبین
منم این مشکلودارم دوبار ام ار ای شدم و اینو تشخیص دادن.
الان هفته ی۳۲بارداری هستم.ناامیدترینم اونقدر از آینده میترسم ک حد نداره.دکترای زنان وماما ک میگن بیا سقط کن ولی واقعا میترسیم.نمیدونم چی در انتظارمه😭😭😭😭
سلام خوبین منم این مشکلودارم دوبار ام ار ای شدم و اینو تشخیص دادن. الان هفته ی۳۲بارداری هستم.ناامی ...
سلام عزیزم برای من هفته های آخر معلوم شد ناامید نباش بسپر به خدا ، من که مطمئنم نی نی نازت سالم و تپل و مپل هست🤩 از من میشنوی استرس و نگرانی رو دور کن این تجربه منه روی بجه اثر میذاره و بجه رو عصبی و لجباز میکنه آروم باش
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
سلام خوبین منم این مشکلودارم دوبار ام ار ای شدم و اینو تشخیص دادن. الان هفته ی۳۲بارداری هستم.ناامی ...
نه عزیزم اصلا به فکر سقط نباش . من حتی موقعی که رفتم زایمان کنم دکتر بیمارستان گفت چرا سقط نکردی گفتم چون مطمئنم نبودم . و خودش دید که بچه کاملا سالمه . حتی به خاطر این موضوع انقد ترسیدن نزاشتن طبیعی زایمان کنم و سزارین کردن ولی کلا نترس
اخه من ام آر آی هم رفتم.همش توفشارم تو استرس.اطرافیان میگن نگهش ندار ولی من دلم اصلا رضا نمیده بعد ...
من هم ام آر آی رفتم و گفتن کورپوس کالوزوم دیده نمیشه . عزیزم هیچییش نیست اگه در خانواده فرزند مشکل دار ندارید اصلا اصلا نگران نباش کاملا سالمه بعد اینکه به دنیا اومد بیا همین خبر رو بنویس همینجا که سالمه