2777
2789
عنوان

مشکل مغز جنین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 40694 بازدید | 183 پست
وای خدا از دهنت بشنوه.نه مشکلی نداریم. بعد زایمان شما بچه رو بردین باز چکاپ؟

توی بیمارستان خودشون چون سونوگرافی ها حاملگی رو دیدند بعد از اینکه بچه به دنیا اومد به متخصص اطفال نشون دادند و گفت مشکلی نداره . در پنج ماهگی هم خودم بردم پیش متخصص و گفت خیلی عالیه .ماشالله

یعنی منم میشه بیام بگم بچم سالمه😭😭😭

میدونم الان چه استرسی دارید منم این روزا رو گذروندم ولی فقط دعا می کردم و ذره ای راضی به سقط نبودم بچه شما هم الان دیگه واسه خودش بزرگ شده و داره بازی می‌کنه توی شکمت . من الآنم که به بچم نگاه میکنم با خودم میگم خدایا به چه گناهی باید این طفل معصوم رو سقط میکردم . شما هم توکل به خدا داشته باش و به امید خدا بچتو سالم بغل میکنی . به حرف بقیه کاری نداشته باش . ان شالله بعدا بچتو می‌بری به همونا که میگفتن سقط کن ، سالم و سلامت نشون میدید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم الان چه استرسی دارید منم این روزا رو گذروندم ولی فقط دعا می کردم و ذره ای راضی به سقط نبودم ب ...

انشالله.فقط سالم باشه همین و بس.از خدا فقط سلامتی بچه هامو میخوام همین.الان دختر شما چند وقتشه؟سروقت چهاردست و پا رفت و نشست و راه رفت؟

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

به من گفتن دیگه تشکیل نمیشه چکار کنم🥺🥺🥺

سلام عزیزم هفته چندمی؟

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

سلام مادران عزیز 

من دو هفته پیش تو( بیست و پنج هفته ) سونو رشد دادم ، دکتر گفت هم کورپوس کاروزیوم تشکیل نشده تم عددهای بطن ۱۳ و ۱۰ هستند که نرمال نیست .و از وقت قانونی سقط هم گذشته .

وقتی پیامهای شما را خوندم یه کم امیدوار شدم ولی دکتر باز یه سونو دیگه فرستادم اونم نظرش همین بود .ازش پرسیدم احتمال داره تو هفته های بعد تشکیل بشه و عددهای بطن پایین بیاد گفتند خیر غیر ممکنه .

سلام مادران عزیز من دو هفته پیش تو( بیست و پنج هفته ) سونو رشد دادم ، دکتر گفت هم کورپوس کاروزیوم تش ...

سلام عزیزم من مثل شما بودم تو هفته 34 رفتم خداروشکر تشکیل شده بود نگران نباش بسپر به خدا ان شاءالله تشویل میشه 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

تر خدا برام دعا کنید .از همه جا نا امید شدم ‌فقط امیدم به خداست .

یک مرداد دوباره برام یونو نوشته .از امام حسینن بخواید به بچه ی تو شکمم رحم کنه .صحیح و سالم بلشه و این مشکلاتشم رفع بشه .

تر خدا برام دعا کنید .از همه جا نا امید شدم ‌فقط امیدم به خداست .یک مرداد دوباره برام یونو نوشته .از ...

ان شاءالله به حق این روزها و شبهای عزیز فرزند تو شکمت صحیح  و سالمه نگران نباش خبرشو همینجا بهم بگو