2777
2789
عنوان

مشکل مغز جنین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 40680 بازدید | 183 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای خدایااا اومدم بنویسم هیچی نیست سالم ه که دیدم پست گذاشتی بدنیا اومده😆 خدایا شکرت

ممنون عزیزم 😘

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

سلام عزیزم خداروشکر که گل پسرت سالمه 

منم دقیقا حال و روز اون وقتای شمارو دارم 

مستاصل بودم توی گوگل میگشتم که تاپیک شمارو دیدم یکم امیدوار شدم سه روزه کارم شده گریه همش ذوق داشتم جنسیت بچم مشخص بشه برم براش خرید کنم اما حالو حوصله خودمم ندارم

توسل کردم نذر کردم چله گرفتم

دکترم گفته سه هفته دیگه برم سونو ولی دیگه شوهرم نمیذاره سونو برم میگه الکی عیب میذارن رو بچه،اما خودم دلم آروم نیست

امشب لیله الرغائبه خدا همه نی نی هارو سالم نگه داره بحق آقا امام زمان 

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
سلام عزیزم خداروشکر که گل پسرت سالمه  منم دقیقا حال و روز اون وقتای شمارو دارم  مستاصل ب ...

سلام عزیزم نگران نباش ان شاءلله به حق جد پسرام گل پسر شما هم مشکلی ندارن راستش عزیزم من دوتا پسر داشتم که سومی رو با امید دختر باردار شدم چه کارها که نکردم ولی خب مصلحت خدا نبود تو سونو آنومالی به من مثل شما گفتن بطن مغزی یه خورده از حد نرمال بزرگتره که البته اینو شنیدم جای نگرانی نداره اکثراً حل میشه ولی گفتن یک ماه دیگه سونو رو تکرار کن که تو هفته 25 رفتم سونو ، خلاصه کلی تو سونو دکتر اینور و اونور کرد چقدر طول کشید که تشخیص آژنزی کورپوس کالوزوم دادن که بعد با دکتر مغز و اعصاب مشورت کردم گفتن که باید بعد تولد ام آر آی بده خلاصه من و شوهرم مستأصل شدیم از طرفی هم خیلی مذهبی هستیم یک درصد به سقط فکر نکردیم 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

حتی پیش دکتر زنان خودم رفتم اونجا هم منو سونو کرد چقدر نسبت به من ترحم کرد دلش سوخت دیگه توکل به خدا و توسل به ائمه کردیم خلاصه شب شهادت امام جواد من و شوهرم و مادرم خیلی التماس کردیم دقیقاً فردای اون روز یعنی روز شهادت امام جواد سونو رفتم ( هفته 34)  در کمال ناباوری دختر سونو گفت کورپوس کالوزوم تشکیل شده همونجا با گریه برای شوهرم زنگ زدن و خوشحالش کردم حس میکنم خدا خواسته به من بفهمونه که اگه بهت دختر ندادم علتش همین بود از کجا معلوم اگه دختر بود شاید این مشکلش حل نمیشد 

البته اینو بهت بگم برای شما رو خیلی زود فهمیدن امکان تشکیل شدن کورپوس کالوزوم تو هفته های بعد خیلی بالاست برای منو تو هفته 25 تشخیص دادن به خودت استرس نده برای شما و بچه خیلی بده من مطمئنم گل پسرت صحیح و سالم به دنیا میاد زیاد به حرف این دکترا گوش نده بی خیال باش بسپار به خدا ، عزیزم حتماً به من خبر بده من منتظر خبر سلامتی نی نی هستم😍⁦❤️⁩

البته اینو بهت بگم برای شما رو خیلی زود فهمیدن امکان تشکیل شدن کورپوس کالوزوم تو هفته های بعد خیلی ب ...

زنده باشی عزیزم حرفات برام خیلی امیدوار کننده بود اصلا تاپیکت رو انگار یه نفر امروز آورد جلوی چشمم که یه خورده ازاین حال بیرون بیام

ماهم همینطور مقید هستیم سر بارداری دخترم هم بهم گفتن سندروم داون داره وامنیوسنتز هم جواب قطعی نداد که دخترم سالمه ولی من و پدرش محکم ایستادیم که مااین بچه رو میخواییم

حالا هم دکترم گفت برو آمنیوسنتز و اکو و... ببین اگه مشکل داره غیر قانونی بندازش برات عذاب میشه و....

ولی من باز محکم ایستادم که من این بچه رو هرجوری که شده میخوام

وفقط بخاطر یه احتمال نمیتونم قتل نفس کنم...

خدا رو قسم میدم بحق جد پسرای گلت،بحق همین شب عزیز تموم مادرایی که باردارن رو در پناه خودش حفظ کنه و همینطور کوچولو هاشون رو سالم بذاره تو بغلشون🤲

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
زنده باشی عزیزم حرفات برام خیلی امیدوار کننده بود اصلا تاپیکت رو انگار یه نفر امروز آورد جلوی چشمم ک ...

عزیزم من مطمئنم گل پسرت سالمه سالمه تو شکمت داره میگه اینا چی میگن من که حالم خوبه 😍😅 

عزیزم من مطمئنم گل پسرت سالمه سالمه تو شکمت داره میگه اینا چی میگن من که حالم خوبه 😍😅 

فداتشم عزیزم‌خدا از دهنت بشنوه 

توکل بر خدا

البته اینو بهت بگم برای شما رو خیلی زود فهمیدن امکان تشکیل شدن کورپوس کالوزوم تو هفته های بعد خیلی ب ...

سلام. منم هفته ۲۵ هنوز کورپوس کالوزوم، تشکیل نشده نمیدونم تشکیل میشه بالاخره . برای منم دعا کن خواهر . 

بعد مال شما شاید همون موقع هم  بوده و ندیدنش . هفته ۳۴, دیدنش . .. چند جا سؤنو فرستادن یا یه جا ... من دو سه جا سونو و یه ام آر آی گفت نیست تشکیل نشده ... واقعا نمیدونم تشکیل میشه یعنی

عزیزم تو رو خدا از ته دلت برا پسرم دعا کن .پسرم شنبه نوبت ام آی ار داره . این روزا حال دلم اصلا خوب نیس .تو تاپیکا بودم یهویی تاپیک شما رو دیدم . ازتون خواهش میکنم از تهه دلت برا پسرم دعا کن .