2777
2789
صبر کن ریشه میزنه  بنفشا برگه بیدیا باید ریشه بزنه اون ابلقا گندمیا اونا ریشه هوای داره داخل خا ...

سانسوریا عزیزم میذارم هموشونوچند روز جلوی نور ریشه بزنن بعد بکارم میترسم بدون ریشه بکارم حیف شن اگه ریشه ندادن همونجور میکارم

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
سلام عزیزم من عاشق گلم وخونمم پرازگلای جورواجور اتفاقاسه تاکاکتوس همین امروزکاشتم گلات هیچکدوم نیازب ...

سلام گلم اگه میتونی منم راهنمایی کن ممنونت میشم من دوتا گلدون ساناز داشتم رو برگاش کم کم سفیدک زد هی بیشتر شد شروع کرد به خشک شدن تا کامل همه برگاش خشک شدن و ریخت الان یکیشونم برگاش سفیدک داره ولی کمه غنچه هم داده ولی خیلی ریزه چیکارشون کنم امید هست دوباره برگ بدن خیلی دوستشون داشتم خیلی گل میدادن تا اینجوری شدن

گوجه هم کاشتم در اومد اما برگای پایینش هی زرد میشه گلم داده ولی انگار گلاشم دارن خشک میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سانسوریا تواب طول میکشه تا ریشه بده باید تو اب جوشیده سرد شده بزاری باید دوسه روز بزاری بگاشو تو محی ...

گیج شدم بعضی ها میگن بذار ریشه بزنه نمیگیره تو خاک

سانسوریا عزیزم میذارم هموشونوچند روز جلوی نور ریشه بزنن بعد بکارم میترسم بدون ریشه بکارم حیف شن اگه ...

صبر کن همه حتما ریشه بزنه وگرنه نمیگیره   انشالله به دستت بیاد گل و گیاه خونت زود پر گل شه😍😘😘😘😘

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

شمعدونی رو بکار تو خاک بهش آب بده بعد یه نایلون بکش روش طوری داخلش هوا نره یه ماه بعد چند تا سوراخ به شعاع نیم سانتیمتر رو نایلون درست کن که کم کم هوا داخلش بره و به هوای بیرون عادت کنه دوسه روز بعد نایلونو بردار

اولش ممکنه برگاشو بریزه ولی بعد باز برگ میده

وقتی تو خاک میکاری مطمئن باش که از جایی که قلمه زده بافتش آسیب ندیده باشه چون خراب میشه

آها تو اون یه ماه آب نریز چون نایلون باعث میشه رطوبت خاک حفظ بشه و نیازی به آب نداشته باشه

مامانم گلایی که سخت ریشه میدن اینطوری ریشه دار میکنه😀

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شمعدونی رو بکار تو خاک بهش آب بده بعد یه نایلون بکش روش طوری داخلش هوا نره یه ماه بعد چند تا سوراخ ب ...

چشم مرسی از راهنماییت خواهر

خب گفتم سانسوریاتو باید بزاری ریشه بزنه ولی طول میکشه ولی روش ریشه زدنش اینه میتونی اون برگو بزاری تو محیط تا پاینش زرد شد بعد تواب جوشیده سرد شده بزاری مرتب هم ابشو عوض کنی تا نگنده من هم گذاشتم الان ریشه زده بقیه راحت بکار توخاک زود خودشون ریسه میزنن

سلام گلم اگه میتونی منم راهنمایی کن ممنونت میشم من دوتا گلدون ساناز داشتم رو برگاش کم کم سفیدک زد هی ...

سلام گلم ببین بعضی گلاعمرکوتاهی دارن مثل گل سنگ فانتزی هستن خیلی دلرباهستن وعمرشون چندماه نهایتش یکساله یه مدت گلات رودست نزن فقط آب بهشون بده اگرسرحال نشدن پس عمرشون کوتاهه واینکه میگی سفیدک زده احتمالاقارچی شدن خاکش روعوض کن وبزارپشت پنجره ولی نورمستقیم نخوره بهش

خدایا!!!!!!! منتظر نگاهتم. همونکه میدونم ومیدونی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺
سلام گلم اگه میتونی منم راهنمایی کن ممنونت میشم من دوتا گلدون ساناز داشتم رو برگاش کم کم سفیدک زد هی ...

میشه گل عکس گل سانازو بذاری؟

اگه اونی باشه که فکر میکنم باید از گلخونه محلول مخصوص بگیری اسپری کنی رو برگاش و یا مایع ظرفشویی رو با آب قاطی کنی اسپری کنی

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب گفتم سانسوریاتو باید بزاری ریشه بزنه ولی طول میکشه ولی روش ریشه زدنش اینه میتونی اون برگو بزاری ت ...

همین کارو میکنم بخدا توکل

من بیشتر گلام کج میشن چوبم میزارم نمیشه.

گل روبایدته گلدون بکاری منظورم اینه اگربایدموقع کاشتن تانیمی ازساقه زیرخاک باشه اینجوری هیچوقت کج نمیشه گلدونت بایدمناسب گلت باشه اگرگلی داری باساقه بلندبایدگلدونت گودباشه تانیمی ازساقه گلم زیرخاک باشه توگلدونم نبایدلق بزنه بادست خاکشوفشاربده تامحکم دورساقه روبگیره فقط اطرافش چندتاسوراخ بزارتاهواراحت به ریشه بعدم به ساقه وبرگ برسه

خدایا!!!!!!! منتظر نگاهتم. همونکه میدونم ومیدونی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺